x

Özel Üniversiteler ve Fiyatları

Özel Üniversite Fiyatları

LYS sınavı öncesi özel(vakıf) üniversiteleri ve bölüm tercihleri ile ilgili yavaş yavaş arayışların başladığı bu günlerde, 2014 yılında özel üniversitelerin taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanlarının yanısıra, en çok eğitim ücretleri merak ediliyor. 

 

Biz dogruokul.com olarak, vakıf üniversitelerinin bilgilerini hergün güncellemeye devam ederken, fakülte ve bölümlerin fiyat bilgisine ulaşabildiğimiz üniversitelerin eğitim ücretlerini sitemizde, üniversitelerin detaylı tanıtım sayfalarında bildirmeye çalışıyoruz.

 

Genel olarak özel üniversitelerin 15.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bu fiyatlar üniversitenin eğitim kalitesine, akademik kadrosuna, geçmişine (ekol), uluslarası sertifikasyonlara, prestijine, akademik başarısına, taban puanına, kampüs imkanlarına göre değişiklik gösteriyor. 

 

Siz de bütçenize, okumak istediğiniz şehire, bölüme (burslu bölümleri arayabilirsiniz) ve diğer kriterlerinize göre özel vakıf üniversiteleri arasından arama yapmak için tıklayınız.

 

 

İlginizi çekebilecek diğer haberler / makaleler

2013'te boş kalan üniversite kontenjanları [İnfografik]

- Enerji Sistem Mühendisliği'ni Tanıyalım

 

Ozan YAĞCI

dogruokul.com

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım