x

Modern Dans Kursu

Modern Dans

 

Modern dans her tür müziğe rahatlıkla ayak uydurabilen bir dans olduğundan oldukça farklı insanlar tarafından benimsenmiş ve sevilmiştir.

 

modern dans

 

Modern Dans Nasıl Yapılır?

 

Birçok farklı koreografiden oluşan ve esnek bir vücut gerektiren modern dans balenin 5 klasik pozisyonu öğrenildikten sonra rahatlıkla yapılabilmektedir. Ayrıca ekip çalışmalarında birliktelik duygusunu da geliştiren bu dans ile birlikte beden dili keşfedilir ve her tür müzikle farklı tatlar keşfedilir.

 

 

Modern Dans Kursları

 

Modern dansta her dans türünde olduğu gibi çocuk yaşlardan itibaren başlanması gereken dallar arasında yer almaktadır. Çocuklar erken yaşta modern dans ile tanıştıklarında fiziksel gelişimlerine de çok büyük katkı sağlayacaklardır. Modern dans genel olarak kurslarda ve özel eğitim merkezlerinde eğitim alara öğrenilmektedir. 3 ile 6 ay arasında farklı saatlerde süren eğitimler öncelikle denge ve koordinasyona dayalı bir eğitim ile başlamaktadır. Sonrasında belirli bir aşamaya öğrenciler gelmekte ve müzikle beraber dans kısmına geçiş yapılmaktadır. Ülkemizde çok sayıda özel dans kursu ve belediyeler iş birliği ile ücretsiz dans merkezleri yer almaktadır. Bu dansı öğrenmek için bütçenize uygun birçok yer bulabilir ve özel eğitmenlerden ders alabilirsiniz. Büyük şehirler başta olmak üzere bireysel ve grup dersleri olarak dans kurslarında fiyatlar değişmektedir. Ayrıca bazı özel kurslarda erken kayıt avantajından da faydalanarak uygun fiyatlarda ders alabilir ya da çocuklarınızı gönderebilirsiniz. Çocuklar için modern dans kursları 3 yaştan başlayarak 15 yaşa kadar çocuk kategorisinde devam etmektedir.

 

modern dansın faydaları

 

Modern Dansın Faydaları

 

Çocukluktan itibaren modern dansa giriş yapmak kişiye fiziksel veya ruhsal olarak birçok fayda sağlamaktadır. Vücuda esneklik kazandıran modern dans ayrıca çocuklarda asosyalliği de engellemektedir. Sosyalleşen çocuklar daha özgüven sahibi ve kendilerinin farkında olan bireyler olarak yetişmektedirler. Modern dans gerek yapılan dans figürleri olsun gerekse müzikler olsun oldukça özgür ruhta bir dans türüdür. Bu nedenle modern dansı seven ve yapan bireyler kendilerini daha özgür hisseder ve yeteneklerini de bu şekilde ortaya çıkarırlar.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım