x

Piyano Dersi İstanbul

Çıkardığı mükemmel ses ile müziğe kattığı kusursuz tınıların haricinde piyano çalmanın el ve müzik koordinasyonu sayesinden kişinin kas ve zihinsel gelişiminde önemli katkıları vardır. 

Beşiktaş Sanat Merkezi

Beş yaş grubundan başlayarak çocuk, genç, yetişkin, her yaş grubuna hitap eden, yaşa uygun öğrenme teknikleri ile piyano çalmanın inceliklerini öğreten Beşiktaş Sanat Merkezi, Beşiktaş semtinin en iyi piyano kurs merkezleri arasında yer alır. Bu kurs yerinde piyano ve caz piyano adı altında iki çeşit piyano eğitimi pedagojik formasyon almış eğitmenler tarafından verilmektedir.

Tel: +90 (212) 258 87 09 / internet sitesi: www.besiktassanatmerkezi.com

Bolero Bale Dans ve Müzik Kursu

Dünyaca ünlü İngiliz Kraliyet Müzik Okulu’nun (Royal Academy of Music) sertifikasını veren Bolero Müzik Kursu, Milli Eğitim onaylı piyano kursu merkezlerindendir. Kursiyerlerine müzik okuryazarlığı sağlayan piyano kursu Anadolu yakası Kadıköy mevkiinde yer almaktadır.

Tel: +90 (216) 445 47 70 / internet sitesi: www.bolerodans.net

Taksim Sanat Merkezi

Beyoğlu mevkiinde yer alan Taksim Sanat, uzman kadrosu ile her yaş grubuna piyano eğitimi vermektedir. Kursta belli yaş gruplarına indirim uygulanmaktadır. Taksim Sanat, kursiyerlerine piyano kurslarında el müzik koordinasyonundan repertuvar oluşturmaya kadar geniş bir yelpaze sunmaktadır

Tel: +90 (212) 251 07 14 / internet sitesi: www.taksimsanat.com

Kadıköy Güzel Sanatlar Kursu

İstanbul Kadıköy’deki kurslar içerisinde önemli bir yeri olan Kadıköy Güzel Sanatlar, piyano eğitiminin küçük yaşta başlanılmasına inanmaktadır. Uygun piyano kursu ücretleri ile çocuklar 4 yaşından itibaren müzikle iç içedirler. Kurs eğitimi sonunda katılımcı çocuklar duyduğunu çalabilecek kadar iyi bir müzik kulağına sahip oluyorlar.

Tel: +90 (216) 418 64 90 / internet sitesi: www.kadikoyguzelsanatlar.com

Metronom Kültür Sanat Merkezi

Sancaktepe mevkiinde hizmet veren sanat merkezi, pedagoji eğitimi alan konservatuar mezunu eğitmenler eşliğinde üst düzey eğitim vermektedir. Metronom Kültür Sanat eğitmenlerinin uyguladığı çocuklara özel öğrenme teknikleri sayesinde çocuğunuz, katı bir disiplin gerektiren piyano eğitimini hiç sıkılmadan, eğlenerek yürütecektir.

Tel: +90 (216) 365 55 35 / internet sitesi: www.metronomkultursanat.com

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım