x

İzmir'de Piyano Dersi Veren Kurslar

Öğrenci odaklı eğitim veren sanat merkezi, kişiye özel piyano programları ile öğrenciler kısa sürede piyano çalabilmenin keyfini yaşarlar. Ayrıca sanat merkezinde yapılacak derslerin gün ve saati dersi alacak kişilerin isteğine bırakılır. Erturgut Sanat Merkezi uygun piyano kursu ücretleri ve uzman kadrosuyla öğrencilerine hep kaliteli hizmet sunmaktadır.
 


 

Erturgut Sanat Merkezi Piyano Ders Programı
 

Piyano kurslarında ders programları öğrenciye özel olarak beklentiler ve yaş gruplarına göre hazırlanmaktadır. Bunun sayesinde öğrenci beklentilerinin tam olarak karşılandığı ve piyanoda hızlı bir şekilde gelişim gösterdiğini görür ve memnun olur. Her işletmede olduğu gibi Erturgut Sanat Merkezi’nde de öğrencilerinin memnuniyeti birinci plandadır.
 

Kursta piyano teknikleri, akort kurulumları, gam ve arpej çalışmaları üzerine uygulamalar yapılmakta ve bunlara ilaveten temel müzik bilgisi, temel armoni bilgisi, sol ve fa anahtarı nota okuma eğitimi gibi dersler verilmektedir. Ayrıca temel bilgileri öğrenen, belli bir düzeye gelen öğrenciler için Klasik Batı Müziği, Popüler müzik, Blues ve Jazz müzik tarzlarında piyano repertuvar çalışmaları yapılmaktadır.
 


 

Piyano dersi alan öğrenciler isterlerse kursun keman, gitar, bateri ve şan dersi öğrencileri ile birlikte grup çalışmaları yapabilmektedirler. Böylelikle öğrenciler çalışırken sosyalleşebilirler. Ayrıca kurs kapsamında düzenlenen konser etkinliklerinde yer alabilirler.
 

Erturgut Sanat Merkezi Piyano Kursu Gün ve Saatleri
 

Sanat merkezinde piyano ders programları öğrencilerin müsait olduğu gün ve saatlere göre düzenlenmektedir. Merkezin çalışma saatleri haftanın 7 günü sabah 9:00 ile gece 23:00 arasıdır. Kurumun çalışma saatlerinde gösterdiği bu esneklik, çalışan ve okuyan kursiyerlerin iş ve okul sonrası ders alabilmelerine fırsat vermektedir. Erturgut Sanat Merkezi piyano kursu İzmir Karşıyaka ilçesinin Cemal Gürsel Caddesi üzerinde yer almaktadır ve kursa ulaşım şehrin her yerinden çok kolaydır.

 

Erturgut Sanat Merkezi Piyano Kurs Ücretleri
 

Aylık piyano kursu İzmir fiyatları hakkında bilgi edinmek isteyenler 0 507 95 96 333 numaralı mobil hattımızı arayabilir ya da msn@erturgutsanatmerkezi.com adresine e-posta atabilirler. Kurumun kampanyalı özel fiyatları katılımcı sayısı ile sınırlıdır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım