x

Mektebim Kolejinin Öne Çıkan Özellikleri

Mektebim Kolejini Tercih Etme Nedenleri

 

Adını Atatürk’ün kurduğu millet mekteplerinden esinlenerek almış olan Mektebim Koleji yenilikçiliği kendine vizyon edinmiş olup kaliteyi eğitimde uygulayarak ülkemizin her köşesine eğitimi taşıyan bir kuruluştur. Mektebim Okulları her zaman kendini geliştirerek bu yola devam etmekte ve yeni kampüsler, okullar açmaya devam etmektedir.

 

mektebim koleji

 

Mektebim Koleji vizyonu yenilikçi, üretken, hem ülkesine hem de dünyaya, bilime katkı sağlayacak bireyler yetiştirmektir.

 

Mektebim Koleji öğrenim gören öğrenciler ileri görüşlü, vatansever, yetenekli, dünyaya katkı sağlayabilecek olarak yetişmekte ve öğrenim görmektedir. Mektebim okulları 165 okulu, 51 kampüsü ile yaklaşık 20 bine yakın öğrenciye hizmet vermektedir.  Çocuklarının iyi bir eğitim görmesini isteyen çoğu veli Mektebim okullarını tercih etmektedir.

 

Mektebim Koleji

 

Mektebim Kolejinin Öne Çıkan Özellikleri

 

Yabancı dile karşı gösterilen aşırı ilgi,

Anadili İngilizce olan eğitmenlerle ders işlenmesi,

Sosyal aktivitelerin yoğun olarak uzman hocalarla yapılması,

Sanat ve kültürel faaliyetlere verilen önem,

Sınavlara hazırlanmada öğrencilerle yapılan disiplinli çalışma.

 

Mektebim Kolejinde İngilizce başta olmak üzere Almanca, Fransızca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.

 

mektebim kolejleri

 

Mektebim kolejlerinde TEOG sınavlarına çok kapsamlı bir şekilde hazırlık süreci mevcuttur. Öğrencilere bu hazırlık süreci kapsamında 5.sınıftan itibaren TEOG paketi ve yaz kampı ile çalışmalara devam edilmektedir. Düzenli aralıklarla deneme ve seviye sınavları ile öğrenciler takip edilmekte, öğrencilerin eksik noktaları var ise bu noktaları özel çalışmalarla düzeltilmektedir. Bu sınavların sonuçları analiz edilerek raporlanmaktadır. Öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarına her zaman yardımcı olunmaktadır. Bu nedenle Mektebim kolejleri tercih konusunda doğru adrestir.

 

Mektebim Kolejlerinde velilere okulun eğitim yılının başından başlayarak yaz tatilini de kapsayan bir bilgilendirme sistemi mevcuttur. TEOG, LYS ve YGS konusunda veliler bilgilendirilmekte, öğrencilere karşı yaklaşım konusunda seminerler düzenlenmektedir.

 

Mektebim Kolejlerinde M-Lead modeli kullanılmaktadır. M-Lead modeli ile lise öğrencileri alanında bilgili kişilerle çalışma ortamını ve iş hayatını gözlemleme şansı vardır. Uzman kişilerle öğrenciler kampüs de bir araya getirilmektedir. M-Lead kapsamında öğrenciler iş fikri geliştirmekte ve sosyal sorumluluk projeleri geliştirmektedir.

 

Mektebim Kolejleri teknolojiyi eğitimde Akıllı Okul tarzını benimsemiştir. Mektebim Kolejinde öğretmen kadrosunu seçerken öğretmenlerin sadece bilgilerine değil kişiliklerine de bakılmaktadır. Eğitim şartları ve sunduğu hizmetler göz önüne alınırsa Mektebim Kolejleri tercih etmeye değer bir eğitim kurumudur. Mektebim Koleji fiyatları için tıklayın. 

 

mektebim okulları fiyat

 

 

- Mektebim Koleji Fiyatları

- Mektebim Okulları Kampüsleri

- Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı

- Mektebim Koleji Kimin?

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım