x

Mektebim Koleji Kimin

Mektebim Okulları Kimin?


Mektebim Okulları'nın kurucusu Ümit Kalko'dur.
 

Ümit Kalko Kimdir ?
 

Mektebim Okulları kimin ve Mektebim Okulları sahibi sorularının cevabı, kurucu Ümit Kalko, 1983 yılında Ankara'da doğdu. Üniversiteyi Ankara okuyan Ümit Kalko, 2005 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra İstanbul'a dönen Ümit Kalko, Kaymakam'lık sınavlarına hazırlanırken bir açık öğretim KPSS hazırlık kursunda hukuk ve ekonomi gibi konularda dersler vermeye başladı.

Kurumdan haksız yere çıkartılan Ümit Kalko, bu işi daha iyi yapmak için Dershane açmaya karar verdi. 2 arkadaşıyla beraber küçük bütçelerle, 4 sınıflık Ümit Dershane'sini kurduğunda 23 yaşındaydı.

Yoğun talep üzerine 4 sınıftan 10 sınıfa kadar büyüyen Ümit Dershanesi'nin, ikinci, üçüncü ve dördüncü şubeleri Büyükçekmece, Çorlu ve Silivri'de açıldı. Eğitimden kazandığını eğitime yatırarak özel okulculuğa başlayan Ümit Kalko, Mektebim Okullarının temellerini bu şekilde atmış oldu.

Mektebim Okulları İstanbul'da ilk olarak Sağlık Meslek Lisesi ile hızlı bir ivme yakaladı. Daha sonra önceliği özel okul / kolej projelerine veren Mektebim Okulları yeni nesil kampüslerle çok kısa sürede Türkiye'de 65 kampüste eğitim öğretim vermeye başladı.
 

mektebim okulları fiyat

 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri
Mektebim Okulları Ücretleri

Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı

Tüm Mektebim Kampüsleri

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım