x

İzmir'deki Özel Bale Kursları

Bünyesinde barındırdığı özel hareket ve figürlerle çocuğun kas gelişimini sağlayan bale eğitimi, büyük bir özveri, sabır ve disiplin gerektiriyor. Ayrıca bu disiplin çocuğun sosyal yaşantısından, derslerine hayatının her bölümüne olumlu etki sağlar. Bu yazımızda size İzmir bale kursu seçenekleri sunacağız.

Balejim Sanat Okulu Gaziemir

Mesut ve Tülay Akdeniz tarafından kurulan sanat okulu, Devlet Operası Bale Sanatçısı Gökçe Telkıvıran önderliğinde geleceğin sanatçılarını yetiştiriyor. Bale kursu sektörünün öncülerinden biri olan Balejim Sanat Okulu, işlerinin ehli Türk ve yabancı eğitmenlerden oluşmaktadır.

Melisa Karan Sanat Merkezi

Alanında uzman bale eğitmenleri ile çalışan Melisa Karan Sanat Merkezi, kaliteden ödün vermiyor. Sanat merkezinde herkesi ders saatleri dışında da özel etütlerden faydalanma imkanı sunuluyor. Doğayla iç içe bir mekanda hizmet veren bale kursu, ulaşım kolaylığı ile de göze çarpıyor.

Tan Sağtürk Akademi Üçkuyular

İlk olarak İstanbul Teşvikiye’de açılan Tan Sağtürk Akademi’nin, Türkiye’nin bir çok noktasında şubesi bulunmaktadır. Bunlardan biri olan Üçkuyular şubesinde danstan baleye, çağdaş sirk sanatlarından müziğe sanatın bir çok alanından öğrencilerine hizmet vermektedir. Uygun İzmir bale kursu fiyatları olanağından faydalanmaktan istiyorsanız, Üçkuyular Tan Sağtürk Akademi’ye uğramanızı tavsiye ederiz.

İzmir Dans Atölyesi

Çiğli Ataşehir’de Kent Hastanesi’nin hemen yanında olan İzmir Dans Atölyesi 2014 yılından bu yana dans sporları ağırlıklı hizmet vermektedir. Dans Atölyesinde halk dansları, salon dansları, sosyal latin danslar ve bale gibi birbirinden farklı branşların eğitimi verilmektedir. İzmir Dans Atölyesi’ni diğer kurslardan ayıran özellikse Dans Sporları Federasyonu'nun düzenlediği dans sporu yarışlarında yarışacak sporcu hazırlamasıdır.

Atölye, Türkiye'de bulunan dans sporları kulüpleri içinde ilk onda yer almaktadır. Yarışmalarda çeşitli başarıları bulunmaktadır, bu da bale kursunun işlerine ne kadar çok önem verdiklerini gösteriyor. Bale kursu fiyatları hakkında İzmir Dans Atölyesi ile iletişime geçip, bilgi alabilirsiniz.

Happy Birthday Parti ve Oyun Evi / Yavi Aktive Merkezi

2013 senesinde faaliyet göstermeye başlayan Aktive Merkezi, çocuklar için inanılmaz güzellikte bir hizmet vermektedir. Firma, her çocukla kendi çocukları gibi ilgilenmeyi, onları mutlu etmeyi amaç edinmektedir. Bale kursu imkanı da sunan merkez, İzmir Karşıyaka’dadır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım