x

Çocuklar İçin Bale Kursları

Bu disiplin anlayışı çocuğun hayatının her bölümüne olumlu etkiler sağlar. Bu yazımızda size yardımcı olabilecek beş tane İzmir bale kursu seçeneğini anlatacağız.

Academy İzmir

Konak’ta Sabancı Kültür Merkezi’nin yakınında yer alan kurs, işin ehli eğitmenlerle çocuğunuza bale öğretiyor. Sanatın üniversal ormanında İzmir’deki ağacı olarak kendilerini tanımlayan Academy İzmir bale okulu, çocuğunuzun da o büyük çınarın bir dalı, yaprağı, meyvesi olmasını istiyor. Eğlenceli oyunlar eşliğinde bale eğitimi veren bale okulu, baleyi çocuğunuzu sevdiriyor.

Sim Resim, Bale ve Müzik Kursu

Kurs, MEB’e bağlı olarak tam 22 senedir Şirinyer’de hizmet veriyor. Tecrübeyi kaliteli hizmet ile harmanlayan bale kursunda çocuklar, okul öncesi ve ilkokul çağı olarak gruplara ayrılıyor. Maksimum 14 kişilik sınıfları ve uzman kadrosuyla kaliteli bale eğitim veren Sim Resim, Bale ve Müzik Kursu, müzik ve resim kursları da vererek öğrencilerini güzel sanatlar liselerine giriş sınavlarına hazırlıyor.

Bestem Bale Kursu

Konservatuar mezunu uzman kadrosuyla Bestem Bale Kursu, İzmir Devlet Opera Çocuk Balesi sınavlarına hazırlayıcı bir eğitim programı sunmaktadır. Karşıyaka’da hizmet veren kurs, bale eğitiminin yanında eğitmen eğitimi de sağlamaktadır. Hatta eğitmen olmaya hak kazanan kişilere kursta staj imkanı sunan Bestem Bale Kursu, civar bale kurslar içinde en iyisi olarak bilinmektedir.

Ömre Bedel Spor ve Sanat Merkezi

Ömre Bedel Spor ve Sanat Merkezi’nde çocuğunuz yaratıcı drama teknikleriyle daha aktif bir biçimde zaman geçirir. Bale kursu İzmir şehrinin en kaliteli hizmetini verdiğini iddia etmektedir. Eğitici müzik, sanat ve spor etkinlikleriyle çocuğunuz hem eğlenecek, hem de öğrenecek.

BHD Akademi

Berkehan ve Sezen Dural tarafından 2017’de açılan BHD Akademi, bale, drama, dans ve müzik eğitimleri vermektedir. Akademide çocuğunuz için kendi alanında uzman eğitmenleri ile bale öğrenir. ''Bir nefes sanat, bir nefes yaşam'' sloganı ile yola çıkan kurs, İzmir bale okulları içinde kayda değer bir saygınlığa sahiptir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım