x

Avrupa Yakası Bale Kursları

İstanbul Avrupa Yakası Bale Kursları

 

Nilay Bale Kursu Bakırköy şubesi ile 1998'de eğitime başlamıştır. Konservatuar mezunu ve pedagojik formasyonu olan eğitmenler ile çocuklara üst düzey eğitim veren kurum en az 3.5 yaş grubu öğrencileri ile baleye hazırlık sınıfı oluşturmuştur. 7 yaş ve üstü yaş grubunda olan öğrencilere ise akademik yönde bale eğitimi verilmektedir. Kurs süresini başarıyla bitiren bale öğrencilerine ise M.E.B onaylı sertifik verilmektedir.

 

Avrupa Yakası Bale Kursları

 

Dilek Bale Okulu

 

Bale kursu anadolu yakası Ataşehir'de, Avrupa yakasındaki şubesi ise Şişli'de olmak üzere eğitim veren Dilek Bale Okulu çocuklar için klasik bale ve ileri bale eğitimi vermektedir. Yetişkinler için ise üniversite eğitimi düzeyinde bir kurs programı uygulanmaktadır. Okulda 3 ayrı bale stüdyosu bulunmaktadır. 3.5-4 yaşından itibaren öğrenci alan kurum, eğitime klasik bale ile başlamaktadır. Kur bittiğinde ise öğrencilere başarı sertifikası verilmektedir.

 

Güneş Sanat Merkezi

 

Birçok semtte şubesi olan Güneş Sanat Merkezi'nin bale kursları gaziosmanpaşa semti merkez olmak üzere kurulmuştur. Bale eğitmen kadrosu, alanında uzman kişilerden ve pedogojik formasyon sahibi olan bir eğitmenlerden oluşmaktadır. Okul dönemi gibi bir süreci kapsayan kurs programı, her yıl Haziran ayında yapılan resital ile sona ermektedir.Bale pozisyonları, denge çalışmaları, köşe hareketleri, klasik bale duruşları ve kareografi çalışmaları gibi konular ile bale eğitimini başlattıran kurum, öğrencileri için ileriki dönemlerde akademik bale eğitimi de vermektedir.

 

Anadolu Yakası Bale Kursları

 

Medea Güzel Sanatlar

 

Eğitime en erken 4 yaş grubuyla başlayan Medea Güzel Sanatlar, Gaziosmanpaşa'da faaliyet göstermektedir.Haftalık 1 saatten oluşan program, grup dersi olarak gerçekleştirilmektedir. Klasik bale eğitimi ile başlayan program, hazırlık döneminin ardından bale solfeji, drama, dans tarihi eğitimi vb. dersler ile devam etmektedir. Medea Güzel Sanatlar'da bale eğitimi konusunda başarısıyla bilinen Vaganova sistemi uygulanmaktadır.

 

Bale Kursları

 

Mavi Dans Akademi

 

Nşantaşı semtinde eğitim veren Mavi Dans Akademi, haftada bir saat olmak üzere 3.5 yaşındaki öğrencilerle bale eğitimine başlamaktadır. Bu öğrenci grubuna temel bale, jimnastik, doğaçlama, drama vb. dersler verilmektedir. Yetişkinler için ise eğitim 15 yaş ve üstü ile başlamaktadır. Bu seviyedeki öğrencilerin programı ise esneme, estetik ve zerafet başta olmak üzere oluşturulmuştur.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım