x

Era Okulları

Era Okulları

 

Bugün İstanbul’da çok sayıda kampüsü ile eğitim veren era koleji bu anlamda çocuğunuzu geleceğe hazırlarken eğitim almasını isteyebileceğiniz kurumlar arasında yer almaktadır. Anaokulundan, lise sonuna dek devam eden eğitim programı ile bütünlük ve sinerji içerisinde eğitim sağlayan Era Okullarında; öğrencilerin ilgi duydukları alanlar küçük yaştan keşfedilir ve bu alanda kendilerini geliştirebilmeleri adına kişiye özel eğitim uygulamaları gerçekleştirilir.

 

era okulları kampüs

 

Bilgisayar ve bilim laboratuvarları, kütüphaneler, seminer salonları, ERA Bilimsel Gelişim Merkezi aracılığı ile öğrenciler hem eğlenceli hem de öğrenerek eğitim alırlar. Okulun içerisindeyken öğrenci, hayatın içerisinde olduğunun bilincinde olur ve aynı zamanda sosyal çevresini de böylelikle analiz edebilir. Verilen değerler eğitimi ile çocuk, çevreye ve canlılara karşı bilinç kazanarak, gelecekte de bu değerlere dikkat etmeye ve korumaya özen gösterir.

 

era kolejleri

 

Bu özellikleri ile era koleji fiyatları konusunda da yaş gruplarına ve eğitim seviyelerine göre cazip uygulamalarda bulunmaktadır. Ayrıca Era Okulları, yetenekli öğrencilerin tespiti ve eğitimlerinin desteklenmesi adına burs imkanları sağlayarak, başarılı öğrencilerin eğitim hayatını Era Okulları güvencesi ile desteklemek adına sınavlar düzenlemektedir.

 

Türkiye'nin gözde eğitim kurumlarından birisi olan era koleji bursluluk sınavı uygulamasını her yıl Nisan aylarında gerçekleştirerek lise eğitimine başlayacak başarılı öğrencilerin tespitini yapmakta ve bu başarılı öğrencilerin eğitim masraflarını karşılayarak kurumun özel eğitim politikası çerçevesinde geleceğe hazırlamaktadır.

 

era okulları

 

9. sınıftan itibaren başlayarak üniversiteye hazırlık süreci uygulamasına giden Era Okulları’na buraya tıklayarak ilgilendiğiniz kampüsü seçip, bilgi formunu doldurarak bilgi alabilirsiniz.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım