x

Era Koleji Bursluluk Sınavı

Era Koleji Bursluluk Sınavı 2020

 

2020 yılı Era Koleji Bursluluk Sınavı için tarihler açıklandı.


Era Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman?


Era Koleji Bursluluk Sınavı 4-5 Ocak tarihlerinde Cumartesi ve Pazar olarak 2 gün olarak yapıldı. 

4-5-6-7.sınıf öğrencilerine yönelik yapılan bursluluk sınavları her iki günde saat 11:00, 13:00 ve 15:00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleştii.

Sınavda başarılı olacak öğrencilere verilecek eğitim bursuna ek olarak, ilk 100 öğrenciye sürpriz hediyeler verilecektir.


Lise seviyesindeki öğrenciler için Era Kabul Sınavı 2020 yılı için tarihi henüz açıklanmamıştır.
 

Era Koleji Bursluluk Sınavı Başvurusu
 

Era Koleji bursluluk sınavına başvuruları tamamlanmıştır. Ancak erken kayıt indirimleri hakkında bilgil almak için formu doldurunuz.
 

 

 

Era bursluluk sınavının uygulandığı kampüsler aşağıdadır ;
 

Era Koleji Beykent

Era Koleji Beylikdüzü 1 

Era Koleji Beylikdüzü 2 

Era Koleji Çamlıca

Era Koleji Kağıthane

Era Koleji Gop

Era Koleji Maltepe

Era Koleji Bursa

Era Koleji Kartal

Era Koleji Çekmeköy

Era Koleji Pendik

 

Era Koleji bursluluk sınavı, her sene Ocak / Mart ayında gerçekleşmektedir. Era Koleji Bursluluk sınavı sonucunca başarılı öğrencilere Yüzde 10 ile Yüzde 100 arasında burs kazanma şansı bulunmaktadır.


Bursluluk sınavı genellikle, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için yapılsa da, 2019 yılında 3. sınıflar için de bursluluk sınavı yapılmıştır.

Yeni açılan kampüslerin bursluluk sınavı takvimi farklı olabilmekte ve bazen Era Koleji bursluluk sınavı tarihinden daha sonra bir tarihte gerçekleşebilmektedir. 


 

Era Koleji Hakkında

 

4+4+4 eğitim sisteminin tüm basamaklarında bir ilke imza atan ERA Koleji, 4x5 İnovatif Eğitim Sistemini, öğrencilerine sunduğu Zihinsel Gelişim, Fiziksel Gelişim, Sosyal Gelişim, Psikolojik Gelişim ve Akademik Gelişim eğitim başlıkları altında özelleştirerek, gelecek odaklı bir bakış açısıyla yepyeni bir devri başlattı.

 

Ünvanı olan ERA ile Türkiye’de yeni bir dönemi, gelişim eğitimiyle yepyeni bir geleceği temsil eden ERA Koleji2015 - 16 öğretim yılında İstanbul genelinde 5’i Avrupa, 5'i Anadolu yakasında ve Bursa kampüsü ile toplam 11 ayrı noktada eğitime devam ediyor.

 

Tüm Era Koleji Kampüsleri

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım