x

Era Koleji Fiyatları

Era Koleji Fiyatları

 

Era Koleji fiyatları 2020 yılı yeni açıklandı.

Ancak Era Koleji fiyatları belirtirken yemek, ulaşım ve kıyafet bedellerini de ayrı olarak belirtmektedir. Era Koleji fiyat aralığı bulunduğu şehire, kampüsünün imkanına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Serivis ücretleri de yemek ve kıyafet ücretine ek olarak velilerine bütçesinde yer almaktadır.
 

Bu aya özel en avantajlı kayıt fiyatlarını öğrenmek için aşağıdaki bilgi formunu doldurun.

Era Koleji, Koron virüs Pandemi dönemine özel olarak yüzde 25 kayıt indirimi sunuyor. İndirimli kayıt fiyatlar için aşağıdaki formu doldurunuz. 




 


 


Era Koleji fiyat listesi anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve teknik liseye göre değişmektedir. Kıyafet, servis ve yemek bedelleri de eğitim ücretinin üzerine eklenmektedir.

İlkokul ve ortaokul için yıllık eğitim ücretleri ise şehre göre değişmekle birlikte 15 bin TL ile 30 bin TL arasında değişmektedir.

 

Era Koleji bursluluk sınavı 2020 yılında 5-6 Ocak tarihlerinde yapılmıştır. 

Era Koleji Bursluluk Sınavı başvurusu için sayfamızı ziyaret edin.
 

 

Era Koleji Hakkında


2013 yılından itibaren eğitime yeni bir bakış açısı getiren özel okullardan biri de Era Koleji. 4+4+4 eğitim sistemine 5’li gelişim programıyla yaklaşarak öğrencilerinin zihinsel, psikolojik, fiziksel, sosyal ve akademik gelişimlerini yeni bir sistem ile ele almıştır. Yeni bir sistem ele alan Era Koleji fiyatları merak edilmektedir. 2013 yılında kurulmuş olmasına rağmen, 11 kampüse sahip olan Era Koleji Türkiye geneline daha çok açılmayı planlamaktadır.

 

Era Koleji Fiyat

 

TEOG sınavı puanlarının açıklandığı şu günlerde Era Koleji de diğer bazı kolejler gibi öğrencilerin TEOG başarısına göre burs imkanı sağlamaktadır. Ayrıca Era Koleji 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın çocuklarına % 100 eğitim bursu vereceğini de açıklamıştır. Hiçbir koşul ve sınırlama getirilmeyeceğinin de altını çizen Era koleji, ülkemize emanet olan şehit çocuklarının eğitimlerini sonuna kadar karşılayacaklarını belirtmişlerdir.

 

Era Okulları Fiyatları

 

Era Koleji Fiyat

 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

- Era Koleji

- Era Kolejleri Bursluluk Sınavı

- Era Koleji Erken Kayıt Avantajı

- Era Koleji'nden Pandemi Dönemine Özel %25 İndirim

 



 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım