x

Okan Koleji Tuzla Anaokulu

Okan Koleji Tuzla Anaokulu Hakkında
 

Üst düzey eğitim sistemi ile Okan Koleji Anaokulu Tuzla kampüsü ile eğitim vermektedir. Akıllı tahta sistemi, yabancı dil eğitimi, satranç sınıfı, seramik ve müzik atölyeleri, uyku sınıfı, dans salonu, oyun parkı, yüzme havuzu ve jimnastik salonu ile çeşitli branşlarda eğitim veren Okan Koleji, MEB çerçevesinde eğitim-öğretim vermektedir. Bireysel farklılıklar çerçevesinde her öğrencinin yeteneğini ortaya çıkartan Okan Koleji Türk ve yabancı hocalarla eğitim vermektedir.
 

36 ile 72 ay arası yaş grubuna eğitim verilmektedir. Sınıflardaki gruplar öğrencilerin doğdukları aya ve yıla dayanarak oluşturulmaktadır.
 


 

Öğretmen Kadrosu
 

Okan Koleji öğretmen kadrosu, alanında uzman öğretmenler tarafından oluşturulmuştur. Matematik, fen bilgisi, ingilizce, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, beden eğitimi öğretmenleri okulun kültür derslerinde hizmet vermektedir. Bu branşlar dışında satranç, müzik ve dans gibi dallarda pek çok eğitmen okul bünyesinde görev almaktadır.
 


 

Okan Koleji Tuzla Anaokulu Özellikleri
 

Beslenme

Öğrencilerin yaş grubuna uygun olarak Okan Koleji öğretmenleri, diyetisyenleri ve okulun gıda mühendisinin ve ailelerin oluşturduğu beslenme komitesi ile öğrencilere yemek menüsü sunulmaktadır. Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak hizmet veren yemek firmalarıyla anlaşma içinde yemek menüsü verilmektedir.


Servis

GPS sistemi ile izlenen okul servisi, bütün öğrenciler için hizmet vermektedir. Okan Koleji Anaokulu yalnızca güvenilirliği teyit edilmiş firmalarla çalışmaktadır.


Kıyafet

Anaokulu öğrencileri için serbest kıyafet kuralı geçerlidir. Okul sosyal faaliyetler bakımından aktif olduğu için yalnızca gezilere katılma durumunda belirli bir okul eşofmanı öğrencilere giydirilmektedir. Böylece öğrencilerde 'ekip arkadaşı' anlayışı oluşası sağlanır.
 


Güvenlik

08.00 ila 18.00 arasında aktif olan anaokulu 7/24 güvenlik görevlileri tarafından izlenmektedir ve korunmaktadır. Çocukların güvenli bir ortamda olduklarını hissetmesi için okul son teknoloji ekipmanlar ile donatılmıştır. Tatil günlerinde bile okul ve çevresi kamera kaydına alınmaktadır.


Kayıt

Velilerin başvuru sırasına göre aday öğrenci ve ailesi okul tarafından görüşmeye çağırılmaktadır. Kayıt için öğrenciler minimum 3, maksimum 6 yaşında olmalıdır. Veliler bilgilendirildikten sonra aday öğrenci ve okulun rehberlik servisi arasında bir görüşme gerçekleştirilir. Aday öğrencinin değerlendirilme sonucuna bağlı olarak öğrencinin kayıt işlemi gerçekleştirilir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım