YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
 Shaka Dans Kursu
İstanbul Anadolu Yakası
Bale
Dans
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

İstanbul Kadıköy’ün en nezih bölgesinde bulunan SHAKADANCE ulusal çapta ve evrensel platformlarda birçok başarıya imza atmış olan eğitimcileriyle dans tutkunlarına eğitim vermektedir.

Kaliteli ve akademik metotlarla yediden yetmişe her bireyin keyif dolu dakikalar geçirmesini sağlayarak, dostane ilişkiler kurmak adına birçok dans etkinliklerine imza atan okulumuz, tüm katılımcılarına gösteriler ve organizasyonlarla öğrendiklerini izleyicilerle buluşturma fırsatları sunmaktadır.

Kozyatağı’nda bulunan SHAKA DANCE’ın koordinatörlüğünü ve işletmeciliğini, Evren BÜYÜKSARIOĞLU yürütmektedir.

Vizyonumuz: Binlerce bireyi; egolarından arınmış, yaşamanın keyif ve tutku dolu etkinliklerinden beslenerek, samimi, evrenin en iyi iletişim aracı ve duyguları ortaya çıkarma sanatı olan DANS ile buluşturmak ve SHAKADANCE’ın büyülü atmosferine dâhil edip, daha sağlıklı, özgüveni yüksek, özgür bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyonumuz: SHAKADANCE için dansın bir tutku haline dönüşmesi her şeyin üstündedir. Kurulduğumuz günden bu yana çalışmalarımızdaki temel hedef, dans alanında özgün figürler ve kareografiler ortaya çıkararak klasik metotların dışına çıkarak dans' a yeni bir soluk getirmektir.

Kültür, Sanat ve Eğlencenin Buluşma Noktası

Kurslarımızda sadece dans eğitimi verilmeyip, aynı zamanda kültür ve sanat adına yapılan etkinliklere de yer verilmektedir. İstanbul ve tüm Türkiye' de gerçekleştirdiğimiz dans, kültür ve sanat etkinliklerimizle katılımcılarımızın kişisel gelişim süreçlerine önemli katkılar sağlamaktayız.

Profesyonellik, özgünlük ve yaratıcılık gerektiren tüm sanatsal çalışmalarda Shaka Dance yanınızdadır.

Shaka Dans Kursu Fiyatları

EĞİTİM

Estetik bir sanat olan dans,  bireylerin vücut diliyle iletişime geçmesidir. Dans insanların duygularını hareketlerle açığa çıkarma, vücudunu tanıma, çekiciliği, sosyalleşmeyi ve birlikte hareket etme duygusunu da arttırır.

Siz de dans ederek müziğin ritmik dünyasına ve ahengine kendinizi bırakarak dans etmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Kadkıköy' de bulunan SHAKA DANCE' ın kapısını çalmaktır.

Duygularını Açığa Çıkarmanın En Etkili Yolu

Yaşamınızı müziğin akışına göre yönlendiren profesyonel eğitmenlerimizle, kendi stillerinizi yaratıp dans pistlerinin tadını çıkarmaya hazır olun! Shaka dans kursumuza katılıp alacağınız birbirinden farklı ve etkili stiller ve koreografilerle yaşama farklı bir pencereden bakacaksınız.

Tango, salsa, bachata, zumba, oryantal, hiphop kurslarımızda uzman eğitmenlerimizle fark yaratıyoruz. Shaka dans kurslarımızdan alacağınız dans eğitimi ile duygularınıza ve hislerinize tercüman olarak kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir ortamı sizlere sunuyor.

Kursumuzun faaliyetleri arasında;

Dans Kursu Kadıköy

  • Dans dersleri
  • Latin geceleri
  • Şirketlere ve gruplara özel dans dersleri
  • Tatil ve piknik organizasyonları
  • Özel koreografiler
  • Özel dans dersleri
  • Düğün ve gösteri koreografileri
  • Özel günler için gösteriler
  • Latin parti organizasyonları

Shaka Dance İle Özgürlüğünüzün Farkına Varın

Kursumuz, tarihlerden ve geleneklerden yola çıkarak modernizmi ve klasizmi birleştirerek, müzik ve hareketlerle yeni figürler oluşturmak ve doğaçlama yapmanızı sağlamaktadır. İçinizdeki yaratıcılığı doğallık ve estetik ile birleştirerek özgün davranışlar ve hareketler sergilemek artık Shaka Dance ile çok kolay.

Nezih ve Ferah Ortam, Profesyonel Eğitmenler

Dans Kursu Fiyatları

2009 senesinde İstanbul Kadıköy’ de kurulan Shaka dans kursu, kısa zamanda Anadolu yakasının dans merkezi haline gelmiştir. Nezih ortamı, ferah çalışma salonları ve profesyonel eğitmen kadrosu ile çalışmalarına hızla devam eden Shaka Dance yenilikçi projeleri ve düzenlediği organizasyonlarla dans camiasına yeni bir soluk getirerek bir dans markası olmuştur.

Tutkulu ve görkemli sosyal latin dansları ile izleyicileri şaşkın bakışlar içinde bırakmak istiyorsanız sizde okulumuza kayıt yaptırarak derslerinize başlayın!

Kampanyalı Kurs Ücretleri Shaka Dans’ ta

Aşkın, sevincin, tutkunun ve özlemin anlatılabileceği bir eğitim alarak, duygularınızı beden diliyle ifade etmeyi öğreneceğiniz dans kurslarımızda kendinizi yenileyin! En uygun fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile bütçenizi sarsmamayı hedefleyen Shaka dance kendini size rehberlik ediyor.

Grup katılımlarda, nakit ödemelerde uygun fiyatlar sunan dans okulumuz, kredi kartına taksit seçenekleri de sağlayarak kursiyerlerimize ödeme kolaylığı sağlıyor.

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Shaka Dans Kursu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Shaka Dans Kursu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Shaka Dans Kursu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım