YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
İstanbul Tango
İstanbul Avrupa Yakası
-
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

istanbulTANGO’nun kurulduğu günden bu yana Tango yu gönülden seven bu uğurda en iyisini yapmayı kendine hedef seçen bir kadrosu vardır. Eğitmenleri uluslararası arenada saygı gören, seminerleri ve gösterileri için devamlı davetler alan tecrübeli isimlerdir. Tamamen Tango icin tasarlanmış Taksim ve Kızıltoprak’ta toplam 5 adet derslik ile sadece Arjantin Tango dalında eğitim yapan kurumlar arasında Türkiye ve Avrupa da benzersizdir. Başlangıç seviyeden itibaren planlı uygulanan müfredatı, doğru seviye belirleme ve uygun eğitime yönlendirme, yeni sezon itibari ile haftada 3 gün uzman eğitmenler eşliğinde pratikler, Kadın ve Erkek tekniği çalışmaları, Buenos Aires’den konuk eğitmenler, teorik dersler ve özel çalışmalar ile kendinizi Tango dolu bir Cennette bulacaksınız. Unutmayın sonradan degil ilk baştan DOGRU adresle başlayın vakit kaybetmeyin..

TANGO SADECE BİR DANS DEGIL, MÜZİĞİ, KÜLTÜRÜ ve TARİHİ İLE BİR YAŞAM FELSEFESİ VE BİÇİMİDİR.

Bu düşünceden hareket ile istanbulTANGO’da Tango sadece basit dans derslerinden oluşmaz. İçeriye ilk girdiğiniz andan itibaren sizi Buenos Aires ruhu sarar. Kendi imkanlarımız  ile sadece Tango için oluşturulmuş, İstanbul’un her iki yakasında da her cm2 si Tango ile dolu olan stüdyolarımızda yeni sezon itibarı ile bütün seviylerden Tango dersleri ile beraber Tango nun duayenleriyle Tango tarihi uzerine sohbetler, Tango müzisyenleri ile Arjantin Tangosu müzik bilgisi dersleri, Türkiye nin en iyi dans eğitmenleri ile dansınıza değer katacak yardımcı uygulamalar (Yoga, Modern Dans, Streching, özel Tango Workoutları, Doğaçlama),  Performansçılara yönelik çalışmalar istanbulTANGO çatısı altında sizler bekliyor..

istanbulTANGO;  Murat Elmadağlı ve Eşref Tekinalp tarafından 2009 yılı Eylül ayında istanbul/Taksim’deki stüdyosunda (333) hizmete açılmıştır. Bu zamana kadar ki gerek yurtiçi gerekse yurtdışında ozellikle Arjantin-Buenos Aires de kazandıkları tecrübeleri İstanbul’lu dansseverler ile paylaşıyorlar. Bunun yanısıra kendi bilgi birikimlerini artirmak üzere halen Dünya üzerindeki Arjantin Tango nun duayenleri ile çalışmalar yapmaya devam ediyorlar. Turkiye Dans Sporları Federasyonu’nun   duzenledigi Türkiye Şampiyonasında 2009 yılında Murat Elmadağlı, 2010 yılında Eşref Tekinalp 1. lik kürsüne çıkarak bilgilerini tescillemişlerdir. istanbulTANGO ‘nun egitim felsefesi   derste ogretilen bilginin dogru ve güvenilir olmasıyla beraber eğitimin en önemli aşamasının sahada :) (dans pistinde) yapılan pratikle olması yönündedir. Bu sebeple öğrencilerine bütün imkanlariyla dans etmeye tesvik edici organizasyonlar (pratikler, milongalaratölyeler) duzenlemektedir.

Tümü TDSF Arjantin Tango Antrenörü sertifikalı Geniş ve kaliteli eğitmen eğitmen kadrosuyla kısa sürede Türkiye’nin en büyük okullari arasına giren istanbulTANGO kendi özkaynaklarıyla Kızıltoprakta (İstanbul Anadolu Yakası) açtığı 2. stüdyosuyla daha geniş kitlelere ulaşma yolunda önemli bir adım atmıştır.

istanbulTANGO bunların yanında Her yıl Mart ayında İstanbul’da “tanGO TO istanbul”, haziran ayında Bodrum da “summerTangoFest” Uluslarası Arjantin Tango festivalleri duzenlemektedir. Dunyanın en ünlü dansçılarının gösteriler yapıp bilgilerini katılımıclarla paylaştığı bu festivallerde muhteşem mekanlarda yüzlerce kişinin katıldığı dans geceleri de düzenlenmektedir. Yurtiçinden ve yurtdışından 40 dan fazla ülkeden dansçının katıldığı bu etkinlikler Tango’ya bakış açılarının değiştiği vizyon genişletici özellik taşımaktadır.

 

İstanbul Tango Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

İstanbul Tango Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

İstanbul Tango yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

İstanbul Tango İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım