YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Altınbilek Spor Kulübü Taksim Marble Otel Havuzu
İstanbul Avrupa Yakası
Yüzme
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

1998 yılından beri özel yüzme kursu ile yüzlerce kişiye İstanbul’da yüzme öğreten Altınbilek Spor Kulübü’nde kişiye özel ders programları yapılır ve uygulanır. Siz de basit ve etkili yöntemimiz ile yardımcı materyal kullanmadan 10 derste yüzme öğrenebilirsiniz. Öğrencilerimizin gelişim seviyelerini görmek için videolar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kulübümüze yüzme kursu için 3 yaşından büyük herkes başvurabilir. Özellikle yetişkinlerin yoğun ilgi gösterdiği kulübümüz kısa sürede yüzme öğrenmek isteyenler için ilk başvuru adreslerinden biri olmaya devam ediyor.

Erkek basketbol A takımımız Bahçeşehir Antspor forması ile ligde mücadele etmektedir. 2013- 2014 sezonunda İstanbul Büyük Erkekler Ligi’nde yer alan takımımız için yeni oyunculara kapımız açık.

Kadın basketbol A takımımız her pazartesi günü 20.00′de Balmumcu Atanur Oğuz Lisesi Spor Salonu’nda atrenmanlarına devam etmektedir. 18 yaşından büyük herkes antrenmanlarımza katılabilir.

Özel basketbol antrenmanı ile basketboldaki eksikliklerini gidermek ve yer aldığı takımda daha fazla süre bulmak isteyen amatör veya profesyonel her yaştan basketbolcu için özel çalışmalar yapılmaktadır.

İstanbul’un merkezinde, Nişantaşı’nda yeni açılan kapalı tenis kortumuzda her yaş için özel veya grup tenis derslerini başlattık. Ayrıca serbest oynamak için kortumuzu kiralayabilirsiniz.

Engelliler için eğitim almış öğretmenimiz eşliğinde her yaştan engelli bireyler için özel eğitimler uygulayarak bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkıda buluınuyoruz.

Anaokulları için kendi tesislerinde spor dersleri planlıyor, malzeme temin ediyor ve öğretmenlerimizle uyguluyoruz. Okul öncesi eğitim kurumlarının sporla ilgili ihtiyaçlarını deneyimli öğretmenlerimizle karşılıyoruz.

1998 yılından beri aralıksız hizmet verdiğimiz 4 yıldızlı Taksim Marble Otel’in havuzu 1 metre derinikten başlayıp kademeli olarak 2 metre derinliğe kadar ulaşmaktadır. Böylelikle suya ilk girdiğinizde 1 metrelik bölümde başlayabilir ve öğrendikçe daha derinlere ilerleyebilirsiniz. “Yüzme öğrendim ama boyumu geçen yerde yapabilir miyim?” diye sormanıza gerek kalmaz çünkü bu tesiste kendinizi test edebilirsiniz.

Taksim Marble Otel’in ücretli otoparkı bulunmaktadır. Toplu taşıma araçları ile derse gelecek öğrencilerimiz ise İstiklal Caddesi’nin hemen başında otel tabelasını görebilirler. Haftaiçi 10 derslik programa kayıt yaptıran öğrencilerimiz, ilk derslerinden itibaren bir ay boyunca Marble Otel havuzundan ücretsiz olarak yararlanma fırsatına da sahip olacaklar.

Altınbilek Spor Kulübü Taksim Marble Otel Havuzu Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Altınbilek Spor Kulübü Taksim Marble Otel Havuzu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Altınbilek Spor Kulübü Taksim Marble Otel Havuzu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Altınbilek Spor Kulübü Taksim Marble Otel Havuzu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

BU KURSU İNCELEYEN ŞU KURSLARI DA İNCELEDİ


Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım