YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Antspor
İstanbul Avrupa Yakası
Basketbol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

1999 yılında kurulan ANTSPOR, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sportif ve sosyal etkinliklerle en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın önlerindeki yaşamlarında sık sık ihtiyaç duyacakları fiziksel, sosyal ve ruhsal kabiliyetlerinin gelişmesine katkıda bulunmak üzere yaz - kış spor okulları, yaz okulları ve yaz kampları düzenlemektedir.

Antspor bir eğitim kurumudur. Çalışmalarındaki öncelikli amacı sporcusunu branşında doğru yöntem ve uygulamalarla, çocuğun bilgi ve becerisine uygun gruplar ve program dahilinde çalıştırarak, onların ruhsal ve zihinsel gelişmelerine yardımcı olmak ve fiziksel yeterliliklerini ve kabiliyetlerini en üst seviyeye çıkarmaktır.

Düzenlediğimiz aktivitelerde esas amaç budur.

ANTSPOR, 1999 Yılından bu güne kadar Bahçeşehir, 2002 yılından itibaren de Alkent 2000 deki spor okullarında geleceğin sporcularını ve liderlerini bu felsefeyle yetiştiriyor.

Bu düşünceyle onlarca sporcusunun profesyonel kulüplere geçişini sağlamış, yüzlercesini de kendi bünyesindeki spor kulübü takımlarında lisanslı basketbolcu olarak oynatmıştır. Bu takımlarla İstanbul içi ve dışı turnuvalarda 20’ye yakın kupa ve takdirname kazanmış ve bu başarılara takımlarına başka kulüplerden sporcu transfer etmeden sadece kendi altyapısından yetiştirdiği sporcularla ulaşmıştır.

6 – 16 yaş arası tüm çocuk ve gençlerimize açık olan spor okullarında yetişen sporculara lisanslı basketbolcu olma imkanı tanımak amacıyla 2003 yılında kurulan Bahçeşehir ANTSPOR Kulübü, Basketbol Federasyonu İstanbul Bölgesi Şampiyonalarında Küçük Erkek , Yıldız Erkek, Genç Erkek ve A Takım olmak üzere dört ayrı takımla mücadele ediyor.

Ayrıca İstanbul özel minikler basketbol liglerinde de mücadele eden ANTSPOR, yıllar içinde yetiştirdiği sporcularıyla birlikte büyük başarılar elde etti ve etmeye devam edecek aday bir Kulüp haline gelmiş durumda.

Antspor 2005 yılında Türkiye'de basketbol okullarının ve basketbolun gelişerek ve güçlenerek devamını sağlamak, Türk basketboluna nitelikli sporcular yetiştirmek amacıyla kurulan BOB (Basketbol Okulları Birliği) kurucu üyesidir.

2011 Yılında Türkiye Kamplar Derneğine üye olan Antspor derneğe üye tek günü birlik yaz kampı (yaz okulu) yapan kurumdur.

Kış Döneminde Basketbol Okulları ve Kış Basketbol Kampları, yaz döneminde Yaz Kampları, Tam Gün Yaz Okulları, Yaz Basketbol Okulu ve Macera Kulübü ile, ayrıca sık sık organize ettiği hazırlık maçları ve bölgesel turnuvalarla çocuk ve gençlerimize yönelik hizmet veren ANTSPOR her geçen yıl büyüyen kadrosu, tecrübeli akademisyen eğitmenleri ve programlarıyla en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza unutamayacakları günler yaşatmakta.

FELSEFEMİZ

Çocuklarımız bizim geleceğimiz, bugünümüzün de mutluluk kaynağıdır. Onların mutlu bir ortamda fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi bizleri motive eden temel unsurdur. 
Bizlerle birlikte olan her çocuğu farklı ve özel bir birey olarak görüp, grup içinde, takım ruhu ve disipliniyle, her birine , uygun , kişiye özel eğitimin verilmesi, kısacası onların ‘en sağlıklı gelişimi ve  mutluluğu’ temel felsefemizdir


DÜZENLEDİĞİMİZ AKTİVİTELERİMİZDE HEDEFLERİMİZ 

-Çocuk ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırmak.
-Rekabet etmeyi öğretmek.
-Takım içi liderlik yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olmak.
-Ailelere çocuklarının eğitiminde yardımcı olmak.
-Kazanma ve kaybetme duygularını tatmalarını ve bu duyguları olgunlukla yaşamalarını sağlamak.
-Gençlerimizi ve çocuklarımızı fiziksel ve psikolojik olarak üst düzeye çıkarmak. 
-Takım çalışmasının önemini kavramalarına ve bir şeyleri arkadaşları ile başarmanın zevkini yaşamalarına fırsat vermek. 
-Programlı ve disiplinli çalışmanın önemini öğretmek. 
-Çocuklarımızın kendileriyle barışık , topluma yararlı ve kendine güvenen bir birey olarak yetişmesine yardımcı olmak.

Antspor Fiyatları

EĞİTİM

1999 yılından bugüne Bahçeşehir’de ve 2002 yılından itibaren de ALKENT 2000’de yaklaşık 2000 çocuk ve gence spor eğitimi veren ANTSPOR’un bu eğitimlerdeki temel amacı; çocuklarımıza spor aracılığıyla takım ruhu bilinci, özgüven, kişisel disiplin, zinde bir beden ve farklı koşullara çabuk adapte olabilen düşünce yeteneği kazandırarak, geleceğe hazırlamak olmuştur.

2002 yılında eğitim programımıza katılan sporcularımızın basketbol branşında başarı göstermeleri sonucu, hayatları boyunca unutamayacakları heyecanlar ve tecrübeler yaşamasını sağlayacak ve onları zararlı olabilecek her türlü alışkanlıktan uzak tutacak bir spor kulübü kurulması kararlaştırıldı ve BAHÇEŞEHİR ANTSPOR KULÜBÜ, 2003 yılı Ocak ayında 30 Bahçeşehir’li üye tarafından kuruldu. O ana kadar Efes Pilsen, Ülker, Fenerbahçe, Galatasaray ve Darüşşafaka gibi spor kulüplerine çok sayıda sporcular veren Antspor Basketbol Okulları, Bahçeşehir Antspor Kulübü' nün kurulmasıyla çok daha fazla sayıda çocuk ve gence lisanslı basketbolcu olma fırsatı vermiş ve basketbol eğitimini bir ileri boyuta götürerek daha yoğun bir programla fiziksel ve taktiksel çalışmalara ağırlık vererek Kulüp antrenmanlarına başlamıştır. Basketbol sporuna kulübümüzde başlamış ve halen büyük spor kulüplerinde lisanslı sporcu olarak spor hayatlarına devam eden sporcularımız bulunmakta ve her sene bunlara yeni isimler eklenmektedir.

Türkiye Basketbol Federasyonunun düzenlediği İstanbul İl Şampiyonasına Küçük Erkek – Yıldız Erkek – Genç Erkek ve A-Takım kategorilerinde katılan Bahçeşehir Antspor Kulübü, minikler ve juniorlar kategorilerinde de özel turnuvalara katılmakta ve turnuvalar düzenlemektedir.

Antspor Kulübü Kulüp Odasında sporcularımızın bu güne kadar kazandıkları 24 kupa ve şilt sergilenmekte ve önümüzdeki yıllar için bizleri çok daha büyük başarılar kazandırmak için motive etmektedir.

Kulübümüze üye olan 60 kişinin yaklaşık 45’i Bahçeşehir sakinidir. Bununla beraber kulüp üyeliği olmayan fakat yıllardır çocuklarını spor okullarımıza gönderen yaklaşık 150 velimiz sürekli aktivitelerimize katılmakta ve kulübümüz haberleşme araçlarıyla 2000’e yakın eski ve yeni velimizle sıcak temasımız sürmektedir.
  
Bahçeşehir Antspor Kulübü antrenmanlarını Bahçeşehir Atatürk Lisesi Spor Salonu, ve Orhan Gazi İlk Öğretim Okulu Spor Salonu’nda yapıyor.

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Antspor Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Antspor yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Antspor İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım