YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Bahçeşehir İhtisas Basketbol Spor Kulübü
İstanbul Avrupa Yakası
Basketbol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

KISACA BAHÇEŞEHİR

Bahçeşehir namı diyar Şehr-i Bahçe ya da Süper Kent, Küçükçekmece Gölü’nün kuzeybatısında yer alan TOKİ tarafından toplu konut projeleri çerçevesinde yapılaşmaya açıldığı son 15 yıl içinde planlı bir şekilde büyüyerek örnek bir uydu kent halini alan, kendi belediyesi olan ve toplu yapılaşması hızla devam eden bir İstanbul semtidir. Bahçeşehir’de yapılan son konutlar TOKİ tarafından yapılmıştır.

Hakkımızda

Değerli basketbol severler ;

Temmuz 2010 yılında çalışmalarına başlayan Bahçeşehir Basketbol İhtisas Spor Kulübümüz çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.Öncelikle Bahçeşehir ve civarında oturan 6-18 yaş arası genç sporcuların gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen kulübümüz İstanbul ve Türkiye çapında çalışmalarını genişletmek için çalışmaktadır. Her geçen gün büyüyen, daha çok destek gören kulübümüz hedeflerine ulaşmaktadır.

Bahçeşehir İhtisas Spor Kulübü’nde temel ilke, iyi basketbolcu ve iyi insan yetiştirmektir. Milli takımlarda görev yapmış ve çalışmalarını gözlemlemiş,yurtdışında basketbol eğitimi görmüş ve deneyimleri olan,altyapıda birçok oyuncu yetiştirmiş,şampiyonluk ve dereceleri olan takımlar yaratmış koç ekibimiz sporcularımıza en iyi eğitimi verebilmek için çalışmaktadırlar.A-Takım düzeyinde ve altyapıda emekleri geçen antrenörlerimiz Amerika,Avrupa ve Türk basketbol anlayışlarını ayrı ayrı değerlendirerek ortak bir noktada buluşan eğitim anlayışını spor camiasına sunma çabasındadır.

Koçlarımız ve kulübümüzün hedefi; basketbol eğitimini bilginin doğruluğu çerçevesinde,disiplin esas olacak şekilde verirken,başarılı takımlar oluşturmaktır. bu başarıya giden yolda,sporcunun hayatında;sosyal,fiziksel,zihinsel başarısızlıklar oluşmasını engellemek,sporcuyu basketbolun içinde kalacağı ve yaşam stili olacağı bir ortam yaratmaktır.Centilmen,disiplinli,takım ruhuna sahip,kendisine güvenen,heyecanlı,programlı yaşayan,sevgisini ve saygısını paylaşan,lider ruhlu sporcular yaratırsak başarının kendiliğinden geleceğinin farkındayız.

İnanıyoruz ki basketbol altyapısındaki çalışmalrımıza destek veren birçok kişi ve bize katılan sizlerle birlikte hedeflerimizi daha ileri taşıyacağız.Sporcularımıza basketbolu sevdirmek ve öğretmek,onların yaşam stili haline getirmek en büyük arzumuz.Umuyoruz ki alacağımız sponsorluk desteği ve belediyemizin vereceği destek ile en kısa zamanda A-Takımımızda liglerde başarılara imza atacaktır.

Bahçeşehir Basketbol Spor Kulübünün kuruluş amacı :

-Basketbol sporunu sevdirmek ve yaygınlaştımak.
-Basketbolcu olmak isteyen sporculara A takım düzeyinde oynamasında ihtiyacı olan basketbol eğitimini vermek.
-Bünyesindeki basketbolcuları uzun süre bir arada tutmak, bu sporcuların eğitimleriyle basketbol yaşantılarını bir arada yürütmelerini desteklemek.
-Altyapı düzeyindeki bu sporcuların basketbol yaşantılarında güven kazanmaları ve basketbola duydukları sevgiyi , heyecanı arttırmak .
-Basketbol sayesinde ilköğretim , lise , üniversitelerde burslu okuma olanağı sağlamak.
- Basketbolcu olmanın teknik kısımlarının dışında sporcuya grup halinde hareket etme , kaybetmeyi ve kazanmayı öğrenme , pedogojik yönlerinin dışında beslenme , uyku düzeni gibi nasıl yaşaması gerektiğinin bilincine varmasını sağlamaktır.
-Bunları yaparken öncelikli olarak sporcularımız rahat edebilecekleri ve gelişimleri için gerekli olan tüm imkanları sağlamak için çalışmaktayız. -Bu çalışmaların tümünün gerçekleşmesi ve daha sonrasında büyümesi için sporcuların ve velilerin bakış açısı ,vereceği destek çok önemlidir.

Bahçeşehir İhtisas Basketbol Spor Kulübü Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Bahçeşehir İhtisas Basketbol Spor Kulübü Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Bahçeşehir İhtisas Basketbol Spor Kulübü yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Bahçeşehir İhtisas Basketbol Spor Kulübü İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım