x

Uğur Okulları Çekmeköy Kampüsü

Çekmeköy Uğur Okulları

 

Özel okullardan en çok tercih edileni ve son yıllarda başarılarıyla, etkinlikleriyle adını duyuran Uğur okulları şimdi de yeni kampüsüyle çekmeköy'de Uğur Okulları Çekmeköy olarak yerini alıyor.

 

Uğur okulları lise hayatının sosyal geçmesine ve üniversiteye yönelik çalışmalar yaparak geleceğinize yardımcı oluyor. Uğur okulları özel okullardır. Hem dersane gibi hem de okul gibi hizmet vererek çocukların anaokulundan üniversite sınavına kadar hazırlanmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca bahçeşehir üniversitesi ile de birlikte hareket eden uğur okulları, bahçeşehir üniversitesinde indirim yapmaktadır. 

 

çekmeköy uğur okulları

 

Uğur Okulları Çekmeköy'de Hangi Seviyelerde Eğitim Verilmektedir?

 

Uğur okulları Çekmeköy kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim verecek şekildedir. Kampüste açık basketbol sahası, kapalı spor salonu, Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı, Oyun Parkı, Teknoloji Tasarım Laboratuvarı gibi imkanlara sahiptir. Uğur Dershanesinden üniversiteye hazırlık konusunda sahip olduğu deneyim ve birikimle, öğrencilerini anaokulundan, üniversiteye kadar en iyi imkanlarla hazırlamaktadır.

 

Uğur Çekmeköy - Fen Laboratuvarı

 

Uğur Okulları Çekmeköy kampüsünden bu aya ve öğrencinizin yeteneklerine özel fiyat almak ve kampüs hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki görsele tıklayıp bilgi formunu doldurun.

 

uğur çekmeköy

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım