x

Tuzla'daki Özel Okullar

Tuzla Özel Okullar

 

Tuzla bölgesinde birbirinden kaliteli birçok özel okul bulunmaktadır. Bu özel okulların tercih edilmesi, velilerin tercih nedenlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. İşte, Tuzla bölgesindeki özel okullar ;

 

 

Eğitmen Koleji

 

2015 yılından itibaren Tuzla'da eğitim-öğretim faaliyetine başlayan Eğitmen Koleji; özel ders, butik okul ve dershane sistemini birleştirerek yenilikçi bir eğitim tarzıyla hizmet vermektedir. Eğitim koçluğu, haftasonu eğitim programı ve öğrenci seminerleriyle öğrenci odaklı bir eğitim veren okulun Tuzla'da iki ayrı kampüsü bulunmaktadır. Tuzla Villa VIP Kampüsü'nde okul öncesi, ilkokul ve ortaokul; Tuzla Merkez Kampüsü'nde ortaokul ve lise düzeyinde eğitim vermektedir.

 

Fen Koleji İlkokulu ve Ortaokulu

 

 

Özel Fen Koleji Tuzla, tematik öğrenme yaklaşımı ve çoklu zeka uygulamaları ile modern eğitim kurumları arasında yer alıyor. İkinci dile önem veren Fen Koleji'nde 2. sınıftan itibaren İngilizce eğitimi dışında İspanyolca ve İtalyanca dersleri de veriliyor. Yetenek Geliştirme Programı sayesinde ise öğrencilerin güçlü yönlerinin ortaya çıkartılması sağlanıyor.

 

Koç Okulu

 

Vehbi Koç Vakfı'na bağlı olan Koç Okulu ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim vermektedir. Okul, Tuzla özel ilkokullar kategorisindeki başarı sıralamasında üst sıralarda yer almaktadır. Çift dilli eğitim sistemi olan okul, lise eğitiminde Uluslararası Bakalorya Programı sayesinde öğrencilerin uluslararası geçerli bir diploma alma olanağı sağlar. Koç Okulu ayrıca öğrencilerin maddi durumuna ve başarısına göre burs imkanı sağlamaktadır.

 

Kale Okulları Tuzla

 

Kale Okulları Tuzla, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven, demokrasi ve insan haklarına saygılı, kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı, kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgi duyan, sorunlara çözüm üretebilen, araştırmacı, sorgulayan, kendine güvenen, girişimci, teknolojiyi iyi kullanan, planlı ve düzenli çalışma alışkanlığı kazanmış, doğayı seven ve koruyan, bilgi yüklemek yerine bilgiye ulaşma yollarını öğrenen, düşünsel ve yaratıcı güçlerini geliştiren, okuma zevk ve alışkanlığı kazanmış, çevresiyle barışık, hayatı seven, hoşgörülü, dürüst, erdemli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

 

 

Terakki Okulları Tepeören

 

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veren Özel Terakki Vakfı Okulları Tepeören Kampüsü ile Tuzla'da hizmet vermektedir. Kültür derslerinin yanı sıra spor faaliyetlerine de önem veren okul, Terakki Vakfı tarafından kurulmuştur. Başarısıyla bilinen Terakki Okulu'nda atletizm sahası, iki kapalı spor salonu, masa tenisi ve yüzme havuzları bulunmaktadır. Kısa bir süre içinde okulun içine bir kültür merkezi de açılacaktır. 2016 yılında öğrencilerinin 0'ünü üniversiteye yerleştiren Terakki Okulları, öğrencilerine yurtdışı eğitim danışmanlığı için de hizmet vermektedir.

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım