x

Tink Koleji

TİNK, Teknoloji ve İnsan Koleji

 

Teknoloji ve İnsan Koleji yani TİNK Koleji; 2016’da kurulmuş olup 2017 -2018 yılında Sancaktepe kampüsüyle yüksek teknoloji donanımlı bir kolejdir. 

İki kurucu ortak ile birlikte kurulan TİNK öğrenciye özel ve teknolojik donanımlı öğretim ile Türkiye’de birçok iş alanında başarı sağlamayı öngörüyor. Ezberden uzak ve çalışma hayatına hazırlayan bir hedefte ilerleyen Tink Koleji'nin ilk kampüsü, İstanbul Sancaktepe’de bulunuyor. 

 

TİNK Koleji’ni Farklılaştıran Özellikler Nelerdir?

 

Tink Koleji kendi geliştirdiği eğitim modeli ile ilerlemeyi amaçlıyor. Bu modelle beraber olarak uygulama eğitimleri ve akademik eğitimler öğrencileri bekliyor olacak. Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı müfredatla birlikte bu modeli de eğitim öğretim hayatına ekleyen kolej haftada 40 saatlik bir ders sunuyor.,

 

Tink Koleji

 

Her Öğrenciye Mentor Öğretmen

 

Devamlı olarak rehberlik hizmetinin verileceği TİNK kolejinde her öğrencinin mentor öğretmeni oluyor. Bu sayede öğrenciler hem akademik hem de sosyal sorunlarını öğretmenlerle paylaşabiliyor ve tüm hayatında başarılı oluyor.

 

Kampüs Yaşamı Erken Başlıyor

 

Esnek ve özgür bir sınıf ortamında çocuklarını yetiştirmek isteyen velilerin aradığı sınıflar ve kampüs Tink Koleji’nde yer alıyor. Birçok akademisyen ve mesleki uzman tarafından hazırlanan kampüs hem yüksek teknoloji içeriyor hem de mümkün olan en yüksek güvenlikli kampüs hayatı sunuyor. Bu sayede öğrenciler öğrenmeyi keyifli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

 

Öğrencilerin Geleceği Emin Ellerde

 

Özel kariyer kütüphaneleri ve hayat dersi gibi programlar ile sahip olmak istedikleri kariyerlerine adım adım yaklaşacak olan öğrenciler ayrıca dünyanın ve ülkemizin birçok kurumunda da farklı iş imkanlarını tanıyacak ve tanışacaklar.

 

Teknoloji ve İnsan Koleji

 

MEB Müfredatına Ek Olarak Tink’e Özel Uygulamalar

 

Teknoloji ve İnsan Koleji kurmuş olduğu farklı eğitim sistemi ile birçok okuldan ayrılıyor. Öğrencileri her yönden geliştirmeyi hedef alan kolej hem öğrencilere hem de velilere birçok sosyal faaliyet imkanı sunuyor. Spor, tiyatro ya da gezi gibi birçok aktivite yıl boyunca öğrencilerle olacak. Teknolojinin en yüksek seviyede kullanıldığı kolejde ayrıca teknoloji ile tanışma eğitimleri yer almaktadır. Birçok yeni nesil teknolojiye öğrenciler daha çabuk ulaşabilicekler. Ayrıca hayat boyu öğrenme kapsamında birçok staj imkanı ve girişimcilik eğitimi de çocukları bekliyor.

Tink Koleji Eğitim

Tink Koleji Sancaktepe

 

Tink Koleji Sancaktepe kampüsüyle eğitim ve öğretime devam ediyor. 

 

Teknoloji ve İnsan Koleji, Tink Sancaktepe


Tink Sancaktepe
 

Tink Sancaktepe kampüsü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında açıldı. Sancaktepe kampüsünde ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veriliyor. Tink Sancaktepe kampüsünde sosyal alanların yanı sıra, her dersin kendi konseptine uygun olarak tasarlanan ve donatılan bulunuyor. Bunlar arasında fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, maker atölyesi, dans ve fitness salonu, kapalı spor salonu, konferans salonu, görsel sanatlar atölyesi, müzik dersliği bulunuyor.

Tink Sancaktepe kampüsünde Mastercard özellikli öğrenci kimlik kartları, okula giriş çıkış için kullanılıyor, kantin ve kırtasiye alışverişlerinde nakit para yerine geçiyor.

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım