x

Okyanus Koleji Bursluluk Sınavı

Okyanus Koleji Bursluluk Sınavı 2018

 

Özbey 2004’te Okyanus Koleji’nin kuruluşuyla özel okul sektörüne de adım attı. Okyanus Kolejleri, eğitim öğretim sektöründeki faaliyetlerine 2004 senesinde, Avcılar kampüsüyle başladı. Kurum on ikinci senesinde yirmiden fazla kampüs ve seksenden fazla okulu ile ülkeye mutlu ve başarılı bireyler kazandırmaya devam etmektedir. Okyanus Koleji burs oranları ve tanıdıkları imkanlar yönünden emsallerinin çok önünde olduğunu göstermektedir. Size biraz bu burslardan bahsedelim
 

okyanus koleji
 

İlkokul Öğrencilerine Burs İmkanı
 

Tek dersten bursluluk sınavı: Okyanus Kolejinde okuyan ilkokul dördüncü sınıf öğrencisinin tercih ettiği bir dersten başarılı olduğu takdirde, yüzde 20 eğitim bursu alabilmesine fırsat tanıyan sınavdır. Çoktan seçmeli kırk sorudan oluşan sınav için verilen süre 60 dakikadır. Okyanus Koleji Bursluluk Sınavından 80 ve üzeri puan alana %20 indirim hakkı tanınır.

 

Ortaokul Öğrencilerine Burs İmkanları
 

Okyanus koleji TEOG bursu : Orta son öğrencisinin ilk dönem TEOG sınavında aldığı yüksek puandan ötürü Okyanus Kolejli öğrenciye tanınan yüzde yüze varan burs imkanıdır. Yılda bir ya da iki defa verilir.
 


 

Tek dersten bursluluk sınavı: Okyanus Koleji öğrencisi olmayan ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin tercih ettikleri bir dersten (Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce) başarılı olduğu takdirde, yüzde 20 eğitim bursu alabilmelerine fırsat tanıyan sınavdır. Burs sadece bir seneliktir. Çoktan seçmeli kırk sorudan oluşan sınav için verilen süre 60 dakikadır. Sınavdan 80 ve üzeri puan alana %20 indirim hakkı tanınır.
 

Lise Öğrencilerine Burs İmkanları
 

Öğrencinin TEOG başarısına göre burs: TEOG bursu veren okullar arasında olan Okyanus Koleji sınavda yüksek puan alan öğrencilere yüzde yüze varan burs imkanı tanır.
 

Tek dersten bursluluk sınavı: Okyanus Koleji öğrencisi olmayan lise 9 ve 10. Sınıf öğrencilerinin tercih ettikleri bir dersten (Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik, Fizik, Biyoloji, Kimya ve İngilizce) başarılı olduğu takdirde, yüzde 20 eğitim bursu alabilmelerine fırsat tanıyan sınavdır. Burs sadece bir seneyi kapsar. Çoktan seçmeli kırk sorudan oluşan sınav için verilen süre 60 dakikadır. Sınavdan 80 ve üzeri puan alana %20 indirim hakkı tanınır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım