x

Kıraç Okulları

Kıraç Okulları Hakkında

 

Kıraç Okulları, anaokulundan başlayarak liseye kadar devam eden süreçte çocukların iyi birer birey olmasında önemli rol oynuyor. Çocuklara her dönemde ezberci anlayıştan uzak bir eğitimi ilke eden Kıraç Okulları verdiği derslerle de adından söz ettiren okullar arasında.

 

Kıraç Okulları Ne Zaman ve Nerede Kuruldu?

 

 

2002 yılından itibaren eğitim faaliyetlerine devam eden Kıraç Okulları İstanbul’un Kartal semtinde birarada bir eğitim vermektedir.

 

Kıraç Okulları’nın Sunduğu Olanaklar

 

Büyük bir alan yerleşkesi üzerine kurulan okulda her türlü faaliyet gerçekleşmektedir. Fen laboratuvarlarından sanat atölyelerine spor sahalarına kadar birçok alan yerleşke içinde mevcuttur. Ayrıca öğrencilerin beyin sağlığını da düşünen Kıraç Okulları’nda satranç derslikleri de bulunmaktadır. Bu dersliklerde her kademeden öğrenci yararlanabilir; ancak anaokul ve ilkokulda bu eğitim zorunlu verilmektedir.

 

Kıraç Okulları

 

Kıraç Okulları Anaokulu

3 ile 6 yaş arasındaki çocukları barındıran bu kademede tam gün eğitim sağlanmaktadır. Eğitim sırasında her türlü sosyal ve sanatsal etkinliğin yanı sıra spor eğitimlerine de ağırlık verilmektedir. Ayrıca yabancı dil eğitiminin küçük yaşta başlaması gerektiğine inanan Kıraç Okulları anaokulundan itibaren çocuklara İngilizce öğretimi gerçekleştirmektir. Ayrıca anaokulundaki çocuklara birçok gezi de düzenleyen okul çocuklara sorgulayan gören bir eğitim sistemini hedeflemiştir.

 

Kıraç Okulları İlkokul ve Ortaokul

 

Birinci sınıftan itibaren başlayan İngilizce eğitimi ve sonrasında 4.sınıftan itibaren Almanca eğitimi ile yabancı dilde zirveye oynayan ve diğer özel okullardan sıyrılan Kıraç Okulları öğrencilere tutarlı, birey olarak önemli olduğunun bilincinde olması gerektiğini öğretir. Müfredat dersleri ile beraber spor etkinlikleri ve öğrenci kulüpleri de öğrencilerin gerçek hayattan kopmadan öğrenmelerine olanak sağlar. Ayrıca bu dönemlerde çocuklara mutlaka yardımlaşma yeteneği kazandırılarak topluma duyarlı bireyler Kıraç Okulları’nda yetiştiriliyor.

 

Kıraç Okulları İlkokul

 

Kıraç Okulları ​Anadolu Lisesi

 

Kıraç Okulları Anadolu Lisesi’ne 2004-2005 yılında kavuştu. Güçlü bir kadrosuyla eğitim öğretim verilen lisede gençler Atatürkçü bireyler olarak hayata hazırlanıyor. İngilizce ve Almanca’yı rahatlıkla konuşabilen lise düzeyindeki öğrenciler üniversiteye de lise 1’den itibaren hazırlanmaya başlıyorlar. Ayrıca gezilerle birlikte öğrencilerin meslek gruplarını ve üniversiteleri tanıması Kıraç Okulları tarafından sağlanıyor.

 

Tüm kademelerden geçerek üniversiteye hazırlanan öğrenciler takım ruhunu bilen, sorgulayan ve çözüm odaklı bireyler olarak yetiştiriliyor.

 

Kıraç Okulları'ndan çocuğunuza özel fiyat öğrenmek ve okul hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki görsellere tıklayıp formu doldurabillirsiniz.

 

Kıraç Anaokulu Kartal    Kıraç İlkokulu Kartal   Kıraç Anadolu Lisesi Kartal

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım