x

İTA Okulları Hakkında Genel Bilgiler

İTA Okulları Hakkında

 

Avrupa’da bulunan italyan okulları tarafından uygulanan sistematik ve uygulamalı eğitim bilincinin ülkemizde uygulayıcısı olan İtalyan Koleji, butik okullar olarak açılmaktadır. Şube mantığı ile franchising olarak büyümeyi düşünmeyen bu kurumlarda, eğitimin öncelikte olduğu buradan da anlaşılmaktadır. Eğitimin yapı taşı olarak oyun uygulamalarına önem veren İtalyan Koleji’nde, çocuklar oyunlardan elde ettikleri deneyimleri, bilgi birikimine dönüşerek kendilerini geliştirirler. Böylece hem eğlenirler hem de öğrenirler.

 

Anaokulu, ortaokul ve ilkokul eğitimi verilen İTA Okulları'nda, bütünleşik eğitim bir süreç olarak ele alınır ve öğrencinin ortaokul itibariyle başlayan yeni eğitim hayatına hazırlanması amaçlanır. Aynı zamanda sivil ve sosyal hayatında da düşünceli, anlayışlı, hoşgörülü ve sorgulayan bir birey olması sağlanır. Şimdilerde lise eğitimi için de kolları sıvayan İtalyan Koleji yöneticileri yakın zamanda lise eğitimi verecek kampüslerini de eğitim-öğretime açmayı planlıyorlar.

 

Böylece öğrencinin üniversite hayatına kadar ihtiyaç duyabileceği her alandaki bilgi birikimi çoklu dil programı ile ona kazandırılacak ve üniversite hayatını da kendi yeteneklerine göre tercih eden öğrenci, eğitim hayatı sona erdiğinde topluma kazandırılmış, kendisinden emin bir birey olacak.

 

ita okulları

 

İTA Okulları Fiyat

 

Kaliteli eğitimi ile tanınan İTA Okulları fiyatları yıllık 26 bin TL’den başlamaktadır. Eğitim kapsamında sağlanan tüm sanatsal etkinlikler, beslenme imkanları, eğitim araç ve gereçleri bu ücret dahilinde öğrencilere tahsis edilmektedir ve siz iş ve aile hayatınızı koordine ederken, çocuğunuz İtalyan Koleji’nde hayatını kazanmak üzere eğitimini almaktadır. Veli ve öğretmen işbirliği ile geleceğe umutla bakan bir nesil yetiştirilmektedir.

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım