x

Fatihteki Özel Okullar

Fatih'teki Özel Okullar

 

Mektebim Koleji Fatih

Mektebim Okulları'nın Fatih'teki kampüsü, Fatih ilçesinde bulunan en başarılı özel okullar arasında bulunmaktadır. Mektebim Koleji Fatih kampüsünden bilgi almak için okulun sayfasını ziyaret ediniz.

 

Çapa Ortaokulu

Öğrenci merkezli eğitim veren Özel Çapa Ortaokulu Fatih ilçesinde bulunan başarılı özel okullar arasında yer almaktadır. Öğrencilerin sosyal ve bireysel gelişimini destekleyen okul, fiziki ortam ve teknolojik yeterlilik bakımından gerekli donanıma sahiptir.  Butik okul özelliği taşıyan Çapa Ortaokulu, İngilizce ve Almanca seçenekleriyle dil eğitimi vermektedir. Çapa Ortaokulunda matematik olimpiyatları, rehberlik ve psikolojik danışmanlı ve akademik sınavlara hazırlık seçeneği ile bireye özel eğitim verilmektedir.

 


 

Akasya Koleji

Özel Akasya Koleji ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde Fındıkzade kampüsünde 1975 yılından beri eğitim vermektedir. Okul, ders programı dışında dil eğitimi, spor faaliyetleri ve akademik sınavlara hazırlık seçeneği ile hizmet vermektedir. Okulun öne çıkan özelliklerinden biri, lise kademesinde TÜBİTAK'ın bilim olimpiyatlarına hazırlık için eğitim vermesidir. Okulda bilgisayar laboratuarı, kütüphane, tiyatro salonu, sanat ve müzik odası bulunmaktadır.
 

 

Okyanus Koleji

İlkokul, ortaokul, lise ve Anadolu lisesi kademelerinde eğitim veren Okyanus Koleji çeşitli öğretim modelleri ile 10. kampüsü olan Fatih'te eğitim-öğretim hizmetinde bulunmaktadır. İlkokul eğitiminde özel ders kitaplarıyla eğitim veren Okyanus Koleji, ortaokul eğitiminde de çeşitli hizmetler sunmaktadır. Ortaokulda haftalık ders programı içinde 14 saat İngilizce dersi, 5. sınıftan başlayan TEOG'a yönelik eğitim programı ve sınıf danışmalığı ile öğrencilere ayrıcalıklı bir eğitim sunulmaktadır. Anadolu Lisesi döneminde ise MAPP Kariyer Testi sayesinde öğrencilerin doğru mesleği bulmalarına yardımcı olunmaktadır.
 


 

Oğuzkaan Koleji

Oğuzkaan Okulları 1992'den beri eğitim-öğretim sektöründe bulunmakla birlikte Fatih Kampüsünde ökul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim-öğretim vermektedir. Okul öncesi dönemden itibaren başlatılan yabancı dil eğitimi, ortaokula kadar geliştirilerek devam etmektedir. Okul, TEOG'a yönelik ayrı çalışmalar da yürütmektedir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım