x

Çekmeköydeki Özel Okullar

Çekmeköy'deki Özel Okullar Hangileri?

 

Bahçeşehir Koleji Çekmeköy

bahçeşehir koleji çekmeköy

 

Bahçeşehir Koleji Çekmeköy kampüsü 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni kampüsünde hizmet vermeye başladı. Bahçeşehir Koleji Çekmeköy kampüsü öğrencilerine doğayla iç içe, ayrıcalıklı bir eğitim ortamı sunuyor. 

Yeni kampüste STEM+A Center, Kütüphane, Fen Laboratuvarı, Sanat & Tasarım Atölyeleri, Müzik Atölyeleri, Sosyal Alanlar ve Spor Alanları bulunuyor. Yeni kampüste anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyelerinde eğitim veriliyor. 


Bahçeşehir Koleji Çekmeköy fiyatları, bursluluk sınavı, eğitim ve kampüs hakkında bilgi almak için okulun sayfasını ziyaret edip bilgi formunu doldurun.

 

Liv Koleji

 

Liv Koleji Çekmeköy

 

Liv Koleji'nin ilk kampüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde Çekmeköy’de öğrencileriyle buluşarak eğitim hayatına başladı. Liv Koleji Çekmeköy Kampüsü, modern binası, akıllı ve çevre dostu mimarisi, yeşil alanları, spor alanları, teknolojik altyapısı, laboratuvarları ve fiziki donanımıyla Liv Koleji'nin öğrenci ve öğretmenlerine ayrıcalıklı bir dünya sunmaktadır.
 

Liv Koleji Çekmeköy fiyatları, bursluluk sınavı, eğitim felsefesi ve kampüs hakkında bilgi ve/veya Liv Çekmeköy kampüsünden randevu almak için okulun sayfasını ziyaret edip, bilgi formunu doldurun.

 

Modafen Koleji
 

İlköğretim ve lise kademesinde eğitim veren Çekmeköy Modafen Koleji 2006 yılından beri faaliyettedir. A tipi eğitim veren Modafen 200'den fazla çalışanı ve 600'den fazla öğrencisi ile eğitim-öğretim vermektedir. Amfi mimarisindeki sınıflar, sanat atölyeleri, bilimsel laboratuvarı, kapalı spor salonu, konferans salonu ve yemekhanesi bulunmaktadır. İlkokulun başında dil becerisi kriterine göre gruplandırılan öğrenciler İngilizce ağırlıklı olmak üzere eğitimlerine başlamaktadır. İngilizce dışında ikinci bir yabancı dil seçeneği olarak ise Almanca, Fransızca, Rusça ve İspanyolca bulunmaktadır. Lise eğitiminde akademik sınavlar öncelikli olmak üzere öğrenciler hayata hazırlanmaktadır.


 

 

Sezin Okulu

 

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve Çekmeköy özel liseler kademesinde eğitim veren Sezin Okulu 1963 yılında kurulmuştur. 20.000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan okul uzman kadrosu, İngilizce ve ikinci yabancı dil eğitimi, sosyal sorumluluk projeleri ve TEOG ve üniversite sınavı için yapılan çalışmalarla öğrencilerine çeşitli alanlarda hizmetler sunmaktadır.

 

Okul öncesi dönemde öğrencilere drama, modern dans, müzik, yabancı dil, jimnastik, oyun ve spor dersleri verilmektedir. İlkokul döneminde her sınıf kademesinden üç sınıf bulunmaktadır ve sınıflar en fazla 24 öğrenciliktir. Böylece her öğrenciyle bire bir ilgilenme imkanı sağlanmaktadır. Bu sistem ortaokulda da geçerlidir ve bu kademede TEOG sınavına hazırlık yapılmaktadır. Dersler Türk hocaların yanı sıra yabancı hocalarla da yapılmaktadır. Anadolu lisesi kademesinde bir yıllık hazırlık sınıfı bulunmaktadır, bu sebeple lise toplamda beş yıl okutulmaktadır. Bu dönemde öğrencilere verilen en önemli hizmetler arasında rehberlik servisi ve yurt dışı eğitim danışmanlığı bulunmaktadır.

 

 

ASAL Temel Lisesi

 

Çekmeköy özel okullar liseler arasında yer alan ASAL Temel Lisesi tecrübeli eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir. 18 kişilik ve teknolojik açıdan donanımlı derslikler, YGS-LYS hazırlık programları ve haftasonu kursları öğrencilere sunulan ayrıcalıklar arasında bulunmaktadır. Okul 2011 yılından beri eğitim sektöründe olmakla beraber, web tabanlı eğitim sistemi ve 12. sınıflara özel olarak sunulan üniversite hazırlık programlarıyla eğitim-öğretim vermektedir.

 

 

 

İsabet Okulları

 

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim veren İsabet Okulları, 'dershanesiz okul' anlayışıyla hizmet vermektedir. Anasınıfından itibaren yabancı dil eğitimine başlayan okul, ortaokul öğrencilerine özel olarak TEOG hazırlık eğitimi sunmaktadır. Eğitim anlayışı 'Tam Öğrenme Modeli' ve 'Aktif Öğrenme Modeli'ne göre şekillenmiştir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım