x

Bahçeşehir Koleji Hakkında Genel Bilgiler

Bahçeşehir Koleji Hakkında Bilgiler

 

Köklü bir kuruluş olan Bahçeşehir Okulları yine köklü bir kuruluş olan ve üniversite sınavına hazırlık konusunda adından bahsettiren Uğur Dershaneleri’nin devamı niteliğindedir. Her adım eğitimde kaliteyi ve verimliliği benimseyen sistemiyle, Türkiye genelinde eğitim anlamında büyük ve önemli bir yeri vardır Bahçeşehir Okulları’nın… Ayrıcalıklı yapısı sayesinde öğrencilerinin hemen hemen hepsi mezun olduktan sonra çok iyi yerlere gelebilmektedir. Bir çok imkanı aynı anda sağlamaktadırlar. Sadece eğitim konusunda değil sosyal aktivite konusunda da diğer okullardan bir adım öndedir.

 

 

Kolejin Ayrıcalıklı Dünyası ve Fiyatları

 

Bahçeşehir Koleji her sene yüzlerce etkinlikle öğrencilerini sosyal hayattan uzaklaştırmıyor. Konserler, müzikler, seminerler, konferanslar ve geziler bu sosyalliğin bir parçası. Eğitimde de öğrencilere ayrıcalık sağlıyor demiştik. Bunun sebebi Bahçeşehir Okulları, Kişiye Özel Öğretim Modeli’ni (KÖM) benimseyerek her öğrencinin öğrenme kapasitesinin farklı olabileceğinin farkına varmış durumda. Bu da okulu ayrıcalıklı kılıyor. Öğrencilere önce birtakım testler uygulanıyor ve buna göre sınıflara veya öğrenciye özel öğretim programları hazırlanıyor. Daha sonra öğrencilerin, öğretilenlerden neler kazandığını görmek için Akademik Gelişimi İzleme Sınavları (AGİS) adı altında sınavlar yapılıyor. Bu sınavların sonuçlarına göre üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıflar için YGS ve LYS ‘ye hazırlık programları belirleniyor. Bu hazırlık programlarını da deneme sınavları takip ediyor.

 

 

Bahçeşehir Koleji Eğitim İmkanları

Kampüslerin olanakları bulunulan şehre göre değişse de Bahçeşehir okulları tüm okullarında herkese eşit eğitim imkânı sağlıyor. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, okullarındaki eğitim programı, ders kitapları ve kaynak kitaplar aynı. Yıllık planlarını ve konu dağılımlarını da tabi ki Millî Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği kazanımlara uyarak belirliyorlar.

 

 

Yabancı dil konusunda da büyük bir titizlikle çalışan okul, ikinci dil olarak Almanca eğitimi de vermektedir. Öğrencilere yaz kış okulları projesiyle İngilizce’yi unutturmamak ve daha da pekiştirmek için imkân sağlamaktadır. Üstelik yaz döneminde öğrencilerine yurt dışı gezileri düzenleyerek dünya okullarını ve üniversitelerini görme şansı da vermektedirler.

 

Bahçeşehir Koleji fiyatları okulun bulunduğu şehre veya kampüsün olanaklarına göre değişkenlik gösterse de 5.000 TL ile 40.922 TL arasındadır. Anaokulu fiyatları en düşük fiyatlardır. Lise fiyatları ise en yüksek fiyatlardır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım