x

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Nasıl Hazırlanılır?

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Nasıl Hazırlanılır?

 

Eğitimde öncü olmaya devam eden Bahçeşehir Koleji, burslu eğitim imkanı sunuyor. Yüzde 100’e varan burslu olarak okuma avantajından faydalanabilmeleri için öğrencilere bursluluk sınavı açan Bahçeşehir Koleji, bu sınavlarda üstün başarı gösteren öğrencilere, hiçbir öğrenim ücreti ödemeksizin kurumlarının kapılarını aralıyor.

 

bahçeşehir koleji bursluluk sınavına hazırlık

 

Uyguladığı eğitim modelleri ile Türkiye’de büyük bir değişim başlatan Bahçeşehir Koleji başta İstanbul olmak üzere birçok şubesi ile geleceği şekillendirmeye devam etmektedir ve kurumlarda eğitim öğrenciler ülkemizin geleceğini yaratmaktadır.

Bu kurumlarda uygulanan eşsiz eğitimden burslu olarak faydalanmak isteyenler, her yıl gerçekleştirilen Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı programını takip ederek, sınavlara girebilirler ve sınavlarda başarılı olmaları halinde de bu kolejde ücretsiz eğitim alabilirler.

 

Bahçeşehir Koleji Burs


Bursluluk Sınavı Müfredatı Ve Mantığı Kapsıyor

 

Bahçeşehir Koleji’nin bursluluk sınavlarında öğrenci kendi seviyesindeki müfredat konularından sınava tabii tutulur. Sorular temel olarak IQ ve mantık ölçmeye dayalı olup, temel yetenekleri de tespit etmeye odaklıdır. Sorular alanında uzman bir zümre tarafından hazırlanmaktadır ve anlaşılabilir türdedir. Müfredat konularını anlatan konu anlatımlı kitaplardan çalışarak, bu kitapların deneme sınavlarının çözülmesi ile sınava hazırlanılabilir.

 

Sınava girildikten sonra Bahçeşehir koleji bursluluk sınav sonuçları kısa bir süre içerisinde açıklanmaktadır ve öğrencilere duyurulmaktadır. Duyuru kurumun resmi web sitesinden ve sınava girilen şubelerden yapılmaktadır.

 

Bahçeşehir Koleji

 

Başarılı olan öğrencilerin kayıtları talep üzerine gerçekleştirilmektedir ve eğer hali hazırda farklı bir okulda eğitim alınıyorsa, nakil işlemleri de kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Kaliteli ve özgün bir eğitim sisteminin yanı sıra Bahçeşehir Kolejleri’nde, sanat faaliyetlerine yönelik alanlar ve salonlar, laboratuvarlar, kütüphaneler, yemekhane, oyun salonları, tam donanımlı derslikler, teknoloji merkezleri, fuaye ve sergi alanları, seminer salonları, futbol ve basketbol sahaları bulunmaktadır.

Öğrenciler böylelikle sanatsal, bilimsel ve spor alanlarında kendilerini keşfedebilmektedir ve ilgilendikleri alanlarda çalışmalarını sürdürürken, profesyonel destek alabilmektedirler.

 

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavına hazırlanan öğrencilerin ebeveynlerine de bu sınavla ilgili olarak büyük sorumluluk düşmektedir. Çocuğunuzu sınava hazırlanırken baskı altında bırakmamalı ve onu bu sınav ile doğrudan ölçümlememelisiniz.

 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

- Bahçeşehir Koleji Fiyatları

- Bahçeşehir Koleji Kampüsleri

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım