x

Avrupa Koleji Çekmeköy

Avrupa Koleji Çekmeköy

 

1997 yılında kurulan Avrupa koleji köklü bir eğitim kurumu olan alman goethe enstitüsü desteği ile kurulmuş ve tarihi bir osmanlı binası olan balıklı vakfında merkez kampüsünü kurmuştur. Ağırlıklı olarak Almanca ve ikinci dil olarak İngilizce eğitim veren kurum uzman eğitimci kadrosu ile ana okulundan lise son sınafa kadar kaliteli bir ilk orta ve lise eğitimi sağlayarak çocuğunuzu üniversiteye gerekli tüm donanımla hazırlamaktadır.

 

avrupa koleji çekmeköy

 

Avrupa koleji çekmeköy fiyat 2017  örgün eğitim veren kurum diğer kolejlere göre daha ekonomik fiyat tarifesi uygulayarak kaliteli eğitimi siz velilere daha uygun fiyatlara sunmaktadır.

 

Çocuğunuzun donanımlı bir eğitim alması için okul araştırması yaparkenki bu özellikle ana sınıfından başlamakta olup üniversite hayatının başlamasına kadar geçen sıkıntılı süreçte hem uygun fiyatlarla hem de yerli ve yabancı eğitimcilerden oluşan  kadrosu ile altı yaşından itibaren çocuğunuzu teslim edebileceğiniz kolejler arasında en üst sırada yer almaktadır. Anadolu yakasında trafiğininde sizi yormayacağı Çekmeköy kampüsünde özellikle anadolu yakası ve yakın civarda oturan öğrenciler için hazırlanmış olan kampüste çocuğunuz kaliteli eğitim alırken eve gidiş ve dönüşlerde sıkıntı yaşamadan ve yorulmadan eğitim hayatına devam ediyor olacaktır.

 

avrupa koleji çekmeköy 2

 

Avrupa koleji çekmeköy bursluluk sınavı kolej aynı zamanda çalışkan ve zeki öğrenciler için özel bursluluk sınavları açarak kaliteli eğitimi her kesimden öğrenciye hitap etmektedir. Bursuluk sınavları okullar açılmadan bir ay önce düzenlenir ve duyurular sosyal medya reklemları ya da ön kayıt için başvuran ailelere kısa mesaj yolu ile ve kolejin kendi internet sitesi üzerinden de duyurulmakta olup çocukların sınavdaki başarı sıralamasına göre 0 %80 % 50 ve %25 olarak belirlenir.

 

 

Kayıt ücretleri hakkında bilgi almak ve bu aya özel fiyatları öğrenmek için buraya tıklayıp bilgi formunu doldurabilirsiniz.

 

Özellikle çocukların ana dili dışında iki yabancı dili de mezun olduğunda kullanıyor olması ve sınavlara hazırlık için hassayiyet gösteren bir kurum olması açısından tercih edeceğiniz özel okullar arasında yer alan Avrupa Koleji, gönül rahatlığı ile çocuklarınızın eğitim alabileceği bir kurumdur.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım