x

Ankaradaki Vakıf Üniversiteleri

Ankara Vakıf Üniversiteleri

 

Liseden sonra iyi kalitede eğitim veren bir üniversiteye girmek her öğrencinin hayalidir. Başarılı üniversite arayışında olan birçok öğrenci, başarılı devlet üniversitesi için oldukça sıkı çalışmaktadır. Ancak devlet üniversitesi kadar vakıf üniversiteleri de oldukça odak noktası olmuş ve başarıyı yakalamıştır. Hatta başarıları her geçen gün daha da fazlalaşmaktadır. Türkiye’nin en iyi üniversitesi vakıf üniversiteleri arasında Koç Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi bulunmaktadır. Bu iki önemli üniversite İstanbul’da yer almaktadır. Burslu, yarı burslu veya ücretli şekilde okuma şansınız vardır fakat puanları oldukça yüksektir. Aldığınız puanla devlet okuluna kolayca yerleşmeniz mümkün; fakat vakıf üniversitelerinin imkanları oldukça fazladır ve başarıları kayıtlara değerdir.

 

üniversite sınavı

 

A’dan Z’ye Ankara'daki vakıf üniversiteleri şunlardır; Altın Koza Üniversitesi, Ankara Bilge Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, TED Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, Turgut Özal Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Ufuk Üniversitesi Ankara’da bulunan vakıf üniversitelerdir.

 

Ankaradaki Vakıf Üniversitelerin Fiyatları

 

Ankaradaki vakıf üniversitelerinin fiyatları

 

Vakıf Üniversite fiyatları 2017 yılında biraz daha artış gösterdi. Bazı üniversiteler fiyatlarını değiştirmezken bazıları biraz daha arttırmaya karar verdi. En ucuz vakıf üniversite fiyatları da belli oldu. Ankara’da bulunan bazı üniversitelerin fiyatlandırması şu şekilde oldu;

 

  • Atılım Üniversitesi fiyatları ücretli 32.400 TL, yarı burslu 16.200 TL ve %75 burs kazananlar 8.100 TL ödemektedir.
  •  
  • Başkent Üniversitesi fiyatları şu şekildedir; Ücretli 28.000 TL, yarı burslu 14.000 TL ve %75 burslu 7.000 TL olarak belirlenmiştir.
  •  
  • Çankaya Üniversitesi fiyatları ise 2017 yılında şu şekilde olmuştur; Ücretli 31.730 TL dir. Yarı burslu 15.865 TL olarak belirlenmiştir. Dönemlere ayırarak ödemeniz mümkündür.
  •  
  • Bilkent Üniversitesi fiyatları 33.200 ücretli olan olarak belirlenmiştir. Yarı burslu için 16.600 TL ödemeniz gerekmektedir. Ödemeyi aylara taksitlendirmeniz mümkündür. Fakat taksitlendirdiğiniz ücretlere işlem ücreti işlenmektedir.
  •  

üniversite öğrencisi

 

  • TED Üniversitesi fiyatları ücretli olan 30.000 TL olarak internet sitesinde belirlenmiştir. Yarı burslu 15.000 TL olarak ücretlendirilmiştir. Burslu kazananlar için ise ek olarak burs verme imkanları uygulanmaktadır. Bunun için çalışmalarınız da başarılı olmanız gerekmektedir.
  •  
  • TOBB Üniversitesi fiyatları da diğerleriyle hemen hemen aynıdır. Ücretli girenler 33.120 TL ödemek zorundadır. Yarı burslu kazananlar 16.560 TL olmaktadır.
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım