x

Adıgüzel Okulları Hakkında

Adıgüzel Okulları

 

Adıgüzel Okulları, Mevlüt Adıgüzel tarafından 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Vakfı ortaklığı ile hizmete devam eden anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise dönemindeki öğrencileri yetiştiren bir özel okuldur.

 

Daha önce tek olarak yoluna devam eden Adıgüzel Okulları 2004 yılında eğitim öğretim hayatına Güzel Sanatlar Lisesi ile başlamıştır. Sonrasında da diğer eğitim kurumları ile hayatına ortaklıklarla devam etmiştir.

 

adıgüzel okulları

 

Adıgüzel Okulları’nın Sahip Olduğu Olanaklar

 

Atatürkçü bir yaklaşımla özgüven sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Adıgüzel Okulları her türlü olanağı öğrencilerine sunmaktadır. Birçok başarıya da öğrencilerle birlikte imza atan eğitim öğretim kurumunda sokakla ve sosyal faaliyetlerle de iç içe bir eğitim gerçekleşmektedir.

 

Adıgüzel Okulları Anaokulu

 

Ataşehir ve Çekmeköy bölgesinde yerleşkelerinde bulunan anaokulları okul öncesinde çocukları okula hazırlamaktadır. Çocuklar öğrenirken sorgulayan, sanata ve teknolojiye karşı bilinçli olmayı Adıgüzel Okulları’nda anaokulunda öğrenmeye başlar. Ayrıca rehber öğretmenler sayesinde davranış problemlerine karşı da çözümler sunan anaokulları veliler ile ortak bir bakış açısından çocuklara bakıyor.

 

 

Adıgüzel Okulları İlkokul / Ortaokul Kademeleri

 

Sevgi ve güven odaklı çalışmayı prensip edinen Adıgüzel Okulları ilkokul ve ortaokul döneminde tarih bilincine sahip, yabancı dili doğru kullanan ve temel insan hakları değerlerine sahip bireyler olarak yetişirler. Ayrıca donanımlı akademik kadrosu ile öğrencilere düşünme becerileri kazandırılmaktadır. Yerleşke olarak hem ilkokul hem ortaokul öğrencileri Ataşehir’de eğitim öğretim hayatlarına devam etmektedirler.

 

Adıgüzel Okulları Güzel Sanatlar Lisesi

 

Ataşehir’de bulunan lise; öğrencilerin yaratıcı becerilerini en üst düzeyde kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Resim, müzik ve tiyatrodan oluşan bölümlere yetenek sınavı ile öğrenci alınmaktadır ve her bölüme özel atölyelerde öğrenciler üniversitelere hazırlanmaktadır. Ayrıca her yıl mezun vermeye devam eden lisede üniversiteye giriş başarı oranı oldukça yüksektir.

 

 

Adıgüzel Okulları Meslek Yüksekokulu

 

İş yaşamına uygun, çağdaş öğrenciler yetiştirmeyi sağlayan meslek lisesi yerleşkesi yine Ataşehir’de bulunmaktadır. Radyo ve televizyon programcılığından optisyenlik bölümüne kadar birçok bölüme ve programa sahip olan lise mezunlarında yüksek başarı oranına sahiptir. Ayrıca öğrenciler burada kendi bölümlerine ait birçok bilgiye erişir ve özel atölyelerde eğitim öğretim görürler. Aynı zamanda kültür ve geleneklere saygılı bireyler yetiştiren lisede her çocuk eşittir ve insan odaklıdır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım