YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Yeşilyurt Yaz Okulları
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

 İstanbul’un en mutena semtlerinden biri olan Yeşilyurt sahilinde, yeşillikler içerisinde 33.000 m2’lik bir alanda kurulmuş Yeşilyurt Spor Kulübü sportif ve sosyal faaliyetlerin tümünü bünyesinde toplayarak; Türk gençliğine hizmet veren, Türkiye’nin en önemli kulüplerindendir.

          Kulüp içerisinde 3’ü kapalı olmak üzere toplam 11 adet tenis kortu, basketbol, beach voley sahaları, yarı olimpik kapalı-açık yüzme havuzu ile Bayanlar voleybol ve Erkekler Basketbol maçlarının oynandığı 800 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, sporcu eğitim merkezi, sporcu kondisyon merkezi, sporcu lojmanları, sporcu lokalleri, fitness merkezi ile özellikle İstanbul Avrupa yakası gençliğine spor imkanı tanımaktadır.

          Sporun insan sağlığının ve yaşamının temel taşı olduğunun bilinci ile hareket eden Yeşilyurt Spor Kulübü Yönetimi, kulüp üyelerinin de sıkça yararlandığı sportif tesislerde Milli Takımlarımıza kamp imkanı tanıdığı gibi, bu güne kadar Milli Takımlara yüzlerce sporcu yetiştirmiş halen Milli Takımlara ve Türk sporunun geleceğinde önemli rol oynayacak gurur kaynağı sporcular yetiştirmektedir. Halen voleybol, basketbol, yüzme, tenis,yelken, sutopu ve sualtı sporlarında toplam 7 branşta 24 antrenör nezaretinde A Takım, PAF Takım, Genç, Yıldız, Küçük ve Minik Takımlarda ve okullarında toplam 1200 sporcusuyla Türkiye Liglerinde ve Uluslar arası arenalarda mücadelesini vermektedir.

         Bunun yanı sıra Yeşilyurt Spor Kulübü; Konferans Salonu, Pastahane-Restaurant, Sauna, Gymnastik, Briç, Orta Bahçe, Kütüphane ve otoparkı ile de sosyal anlamda da hizmet vermektedir. Çocuk oyun alanları, Yaz ve Kış Spor Okulları çocuklarımızın ruh ve beden sağlıklarının gelişimine katkıda bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir. Toplam 12000 üyesi ve 215 idari, hizmetli, sportif personeli istihdam eden Yeşilyurt spor Kulübü, 1956 yılında kurulduğundan bu yana üyelerindeki seçkinliği korumaktadır.

          Sanata, kültüre, spora ve sosyal yaşama değer veren üyeleriyle her dönem gerek Bakanlıklarımızın, İstanbul Valimizin, Bakırköy Kaymakamımızın, Beden Terbiyesi ve ilgili federasyonların takdirlerini kazanmış olması da bizlerin gurur kaynağı olmuştur. Türk Gençliğine hizmet etmenin ulvi duygusunu kulübümüz her zaman için destekçileriyle paylaşma mutluluğunu yaşamaktadı

Yeşilyurt Yaz Okulları Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

Çok Amaçlı Salon
Fitness Center
Kapalı Havuz
Kütüphane
Sauna
Spor Merkezi
Tenis Kortu

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Yeşilyurt Yaz Okulları Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Yeşilyurt Yaz Okulları yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Yeşilyurt Yaz Okulları İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım