YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Yeşilyurt  Spor Kulübü
İstanbul Avrupa Yakası
Basketbol
Tenis
Voleybol
Yüzme
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

  İstanbul’un en mutena semtlerinden biri olan Yeşilyurt sahilinde, yeşillikler içerisinde 33.000 m2’lik bir alanda kurulmuş Yeşilyurt Spor Kulübü sportif ve sosyal faaliyetlerin tümünü bünyesinde toplayarak; Türk gençliğine hizmet veren, Türkiye’nin en önemli kulüplerindendir.

          Kulüp içerisinde 3’ü kapalı olmak üzere toplam 11 adet tenis kortu, basketbol, beach voley sahaları, yarı olimpik kapalı-açık yüzme havuzu ile Bayanlar voleybol ve Erkekler Basketbol maçlarının oynandığı 800 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, sporcu eğitim merkezi, sporcu kondisyon merkezi, sporcu lojmanları, sporcu lokalleri, fitness merkezi ile özellikle İstanbul Avrupa yakası gençliğine spor imkanı tanımaktadır.

          Sporun insan sağlığının ve yaşamının temel taşı olduğunun bilinci ile hareket eden Yeşilyurt Spor Kulübü Yönetimi, kulüp üyelerinin de sıkça yararlandığı sportif tesislerde Milli Takımlarımıza kamp imkanı tanıdığı gibi, bu güne kadar Milli Takımlara yüzlerce sporcu yetiştirmiş halen Milli Takımlara ve Türk sporunun geleceğinde önemli rol oynayacak gurur kaynağı sporcular yetiştirmektedir. Halen voleybol, basketbol, yüzme, tenis,yelken, sutopu ve sualtı sporlarında toplam 7 branşta 24 antrenör nezaretinde A Takım, PAF Takım, Genç, Yıldız, Küçük ve Minik Takımlarda ve okullarında toplam 1200 sporcusuyla Türkiye Liglerinde ve Uluslar arası arenalarda mücadelesini vermektedir.

         Bunun yanı sıra Yeşilyurt Spor Kulübü; Konferans Salonu, Pastahane-Restaurant, Sauna, Gymnastik, Briç, Orta Bahçe, Kütüphane ve otoparkı ile de sosyal anlamda da hizmet vermektedir. Çocuk oyun alanları, Yaz ve Kış Spor Okulları çocuklarımızın ruh ve beden sağlıklarının gelişimine katkıda bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir. Toplam 12000 üyesi ve 215 idari, hizmetli, sportif personeli istihdam eden Yeşilyurt spor Kulübü, 1956 yılında kurulduğundan bu yana üyelerindeki seçkinliği korumaktadır.

          Sanata, kültüre, spora ve sosyal yaşama değer veren üyeleriyle her dönem gerek Bakanlıklarımızın, İstanbul Valimizin, Bakırköy Kaymakamımızın, Beden Terbiyesi ve ilgili federasyonların takdirlerini kazanmış olması da bizlerin gurur kaynağı olmuştur. Türk Gençliğine hizmet etmenin ulvi duygusunu kulübümüz her zaman için destekçileriyle paylaşma mutluluğunu yaşamaktadır.

Yeşilyurt Spor Kulübü Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

Açık ve Kapalı Havuz

 

    

Kulübümüzün havuzu yarı olimpik olup yüzme ve sutopu takımlarımızın  antremanlarının yanısıra 12 ay boyunca açık ve kapalı olarak üyelerimize hizmet vermektedir.

 Küçük havuzumuzda  yaz ayları boyunca spor okullarımız ve üye çocuklarımızın kullanımına açıktır. 

 

Açık ve Kapalı Tenis Kortları

 

  

 

 Kulübümüzde Uluslararası Turnuvaların  ve Türkiye Tenis Şampiyonalarının oynandığı    3 ü kapalı olmak üzere toplam 11 kort bulunmaktadır.9 kortumuzda gece maçları oynanabilecek aydınlatma sistemi bulunmasının yanı sıra merkez kortumuzun 480 koltuk kapasiteli A kortumuzun 240 koltuk kapasiteli tribünleri mevcuttur. 

 

Kapalı Spor Salonu

 

 

 Kapalı Spor Salonumuz 1200 m2 parke oyun alanına sahip olup 700 tribün kapasitesiyle  Voleybol ve Basketbol lig maçlarımızın oynandığı salomuzdur.İhtiyaç halinde milli takımlarımızında kullanımına tahsis ettiğimiz salonumuzda Spor Direktörlüğü , Spor Sekreterliği , Fizyoterapi merkezi , Antrenör Ofisleri ve Cafeterya bulunmaktadır.

 

Açık Basketbol Sahası

 

 

Açık Basketbol sahamız aydınlatma sistemli ve 300 koltuk kapasiteli tribünüyle  Spor Okullarımız ile Üyelerimize hizmet  vermenin yanı sıra çeşitli etkinlikler ve tören alanı olarakda kullanılmaktadır.

 

Sporcu Eğitim Merkezi

 

  

 

Sporcu Eğitim Merkezimiz 2 salondan oluşmakta toplam 1000 m2 alana sahiptir.

Küçük salon tüm takımlarımızın nazari ve taktik çalışmaları için kullanıldığı gibi seminer salonu olarakda kullanılmaktadır.

Büyük Salon takımlarımızın kondüsyon amaçlı çalışmalarında ve sosyal etkinliklerde hizmet vermektedir. 

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Yeşilyurt Spor Kulübü Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Yeşilyurt Spor Kulübü yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Yeşilyurt Spor Kulübü İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım