YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
UniBasket
İstanbul Anadolu Yakası
Basketbol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Genel Bilgiler

Eski Basketbolcu DERYA ERÇEVİK Tarafından Kurulmuştur.

Kulübümüzün Bakış Açısı ve Uygulama Prensipleri

Çocuk ve Gençlerimize yönelik spor hizmet sektöründe ülkemizde örnek bir kulüp yapısıyla, çağdaş ülkelerdeki uygulama kalitesinde, hizmet sunulmakta, çocuk ve gençlerimiz için yaşamsal değer taşıyan spor (basketbol) eğitimi yüksek bir disiplin ve sorumluluk anlayışıyla, çocuğa sevgi - saygı - güven esasına dayalı butik bir çalışma şeklinde gerçekleştirilmektedir.

UNIBASKET Ailesi Üyeleri nin (Kulüp Yönetimi, Eğitmenleri, Sporcuları ve Velileri) yakın ve sıcak bir iletişim içinde bulunmaları ve her konuda yardımlaşma ve paylaşma içinde olmaları sağlanmaktadır.

KURULUŞUMUZUN AMACI

1. Özlediğimiz kaliteli toplumu oluşturacak ; fiziksel, ruhsal, zihinsel açıdan sağlıklı, eğitim ve kültür düzeyi yüksek, paylaşım ve takım çalışmasına yatkın, parolası sevgi + hoşgörü olan, sosyal yönü güçlü, sporcu kişilikli 21. yüzyıl bireyleri yetiştirilmesinde aile ve eğitim kurumlarına destek sağlamaktır.

2. Bir basketbol oyuncusunda bulunması gereken ; sporcu kişilik, takım ruhu. aidiyet duygusu, disiplin, isteklilik, kendine güven duygusu, üst düzeyde güç - fiziksel kondüsyon, dayanıklılık, çabukluk, çeviklik, zamanı iyi kullanabilme, geniş alan görebilme, çabuk karar verebilme, insiyatif kullanabilme gibi üstün niteliklere sahip basketbolcular yetiştirmektir.

3. Türk Basketbolu' na yıldız oyuncular yetiştirmektir.

4. Yaz döneminde uygulanan yatılı "Basketbol Kampları" ile ; basketbol ve kondüsyon gelişimlerinin yanısıra ; aile desteğinden uzakta geçirdikleri bu süreçte çocuk ve gençlerimizin ; kendilerini tanımaları, kendi değerlerinin farkına varmaları, özgüvenlerini kazanmaları, sosyal kişilik kazanmaları, "kendine yetebilen birey" özelliği kazanmaları, sağlıklı beslenme bilgi ve alışkanlığı kazanmaları, temizlik kültürü edinmeleri, nezaket kurallarını öğrenmeleri veya pekiştirmeleri sağlanmakta ve aile ortamında (çeşitli nedenlerle) kazandırılamayan çok sayıda olumlu alışkanlık, özellik ve kazanımlar edinmeleri amaçlanmaktadır.

 

 

UniBasket Fiyatları

EĞİTİM

UNIBASKET SPOR KULÜBÜ ADI VE YAPISI BÜNYESİNDE
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER ÖZETLE AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR.

Kulüp Takım Çalışmaları      (Kış Dönemi Boyunca)

GENÇ TAKIMIMIZ             Türkiye Altyapı Ligi
YILDIZ TAKIMIMIZ            Türkiye Altyapı Ligi
KÜÇÜK TAKIMIMIZ            Türkiye Altyapı Ligi 
MİNİK TAKIMIMIZ             Özel Minikler Ligi ve Özel Turnuvalar 

Basketbol Okulu Çalışması (Kış - Okul Dönemi Boyunca)

Kulübümüze lisanslı sporcu yetiştirmek üzere küçük yaş grubu (08-12) sporcularımıza yönelik uygulanan basketbol fundamental çalışmalarıdır. (Basketbol Temel Teknik Öğretileri)

 

Yaz Basketbol Kampları (15 Haziran - 15 Temmuz)

Takım Oyuncularımızın ve lisanslı oyuncu adayı sporcularımızın (Basketbol Okulu Öğrencileri) basketbol bilgi, beceri ve deneyimlerinin arttırılması, dayanıklılıklarının, güç - kondüsyon düzeylerinin, çabukluk, çeviklik, sıçrama, zamanı iyi kullanabilme, geniş alan görebilme, çabuk karar verebilme, insiyatif kullanabilme vb. gibi yeteneklerinin yükseltilmesine ve kendilerine inanç, isteklilik ve disiplinlerinin arttırılmasına yönelik çalışmaların yapıldığı süreçlerdir. 

Yatılı kamp şeklinde gerçekleştirilmesi nedeniyle ; basketbol gelişimlerinin yanısıra ; ailelerinden uzakta geçirecekleri süreçlerde özgüven kazanımı, bireysel değer ve yeneteklerinin farkına varmaları, grup yaşamı ve sosyal ilişki ve iletişim becerilerini geliştirmeleri, beslenme ve dinlenme bilinci edinmeleri, olumlu alışkanlıklar kazanmaları, sofra kültürü, nezaket kuralları, temizlik, çevre bilinci vb. yararlı kazanımlar elde etmeleri sağlanmaktadır.

Yaz Antrenman Programı (10 Ağustos - 15 Eylül)

Yaz Kamplarının devamı olarak İstanbul' da 6 Hafta süreyle, haftanın ilk 4 iş günü (Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe) uygulanan yoğun, öğretileri ve uygulama çeşitliliği yüksek çok verimli - yararlı bir programdır. 

Yaz Programlarında ; sporcularımızın ve aday öğrencilerimizin basketbola yönelik bilgi - becerileri ile zihinsel ve fiziksel gelişimlerinin hızlı ve önemli düzeyde geliştiği gözlemlenmektedir.

Okul Takımı Çalışmaları (Kış - Okul Dönemi Boyunca)

İşbirliği içerisinde olduğumuz 2 Özel Okulumuza ve 1 Devlet Okulumuza Okul Basketbol Takımlarının Çalıştırılmasına Yönelik Olarak Antrenör Desteği Sağlanmaktadır.

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

UniBasket Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

UniBasket yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

UniBasket İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım