YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Medea Güzel Sanatlar Gaziosmanpaşa
İstanbul Avrupa Yakası
Bale
Dans
Müzik
Tiyatro
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Medea Güzel Sanatlar 1999 yılında Gaziosmanpaşa ve çevre ilçelerde (Eyüp, Sultangazi, Bayrampaşa'da) kurulmuş ilk ve tek güzel sanatlar kursudur. Önceleri müzik bölümünde piyano, keman, gitar ve bağlama dersleri vererek eğitim ve öğretime başlayan kurumumuz, daha sonraları 2002 yılında tiyatro, 2004 yılında ise dans bölümünü eğitim programına dahil etmiştir.

2011 yılında London College Of Music bölümü yetkili sınav merkezi olmuş ve hazırladığı tüm öğrencilerinin büyük başarıyla programı tamamlamasını sağlamıştır. 2011 yılında okul öncesi İngilizce müzik eğitiminin lideri olan Kindermusik programı lisansı alarak, 0-7 yaş arası öğrencilerin müzik eğitmine oyunlarla başlangıç yapmasını sağlamış ve tüm öğrencilerin hayat boyu sürecek müzik sevgisini kazanmasına ön ayak olmuştur.

2013-2014 yılında Bakırköy, Bahçeşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine yakın bir ilçe olan Beylikdüzü'nde yeni şubesini açan Medea Güzel Sanatlar, 2009 yılından bu yana bale eğitimi vermektedir. Rus akademisyen bale öğretmenleri ile Vaganova sisteminde eğitim veren kurumumuz, 2013 yılında Gaziosmanpaşa ve Beylikdüzü ilçesinde sanatı hayatına katmak isteyenler için profesyonel bir sanat merkezi olmuştur.

2013 yılında dublaj sanatçısı Tugay Erverdi ile, her sinema severin yapmaktan keyif alacağı "Herkes Dublaj Yapabilir" projesiyle, tüm sinema severleri kucaklayacak bir dublaj programını hayata geçirmiştir.

2013 yılında "Hayatı Sanatla Yakala-Madde Bağımlılığı ve Şiddete Son" adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiş, atölye çalışmalarıyla öğrencilerin müzik ve sanat alanlarında bilgilendirmesini sağlamıştır.Program 2 Haziran 2013'te çalışmalara katılan tüm öğrencilerin sahne aldığı bir festivalle sonlandırmıştır.

» Devamı

Misyonumuz

1999 yılında Gaziosmanpaşa'da kurulmuş ilk ve tek güzel sanatlar kursu olarak öncü olmanın, burada sanat için yeni bireyler yetiştirmenin onurunu taşıyoruz. Kurumumuz hayatın yoğunluğu içerisinde kendine çıkış arayanlar için, sanat yelpazemizin altında küçük ama nefes alınabilecek alanlar yaratmak dileğinde. "Medea Güzel Sanatlar" sanat hayatında ve öğretmenlik kariyerinde büyük başarılara imza atmış uzman kadrosu rehberliğinde, öğrencilerinin taleplerine en doğru karşılığı vererek yapılan sanat etkinliklerinde var olma olanağı sunar.

Eğer sanatı hayatınızda meslek olarak seçmeyi hedefliyorsanız ya da kişisel gelişiminize katkı sağlamak istiyorsanız, eğitimlerimizle sizin hedefinizi gerçekleştirmeyi geçmiş yıllardaki tescillenmiş başarılarımızla garantilemeyi hedefliyoruz. Yaşam boyu devam edecek gelişim sürecinde sizlerle yapacağımız küçük paylaşımlar bizim için önemlidir. Aslında her ne kadar misyon edinmeye çalışsak da, sanat misyon değildir. Çünkü sanat, sorulara cevap vermez, yeni sorular sormaya araç olur.

Medea Güzel Sanatlar Gaziosmanpaşa Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Medea Güzel Sanatlar Gaziosmanpaşa Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Medea Güzel Sanatlar Gaziosmanpaşa yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Medea Güzel Sanatlar Gaziosmanpaşa İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım