YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Mayart Sanat Merkezi Organizasyon Casting
İstanbul Avrupa Yakası
Bale
Dans
Jimnastik
Müzik
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Mayart Sanat Merkezi Dicle ve Melis Şenay ortaklığında 2008 yılı Eylül ayında kuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan ve London College of Music(LCM) ile Sofya Üniversitesi VAGANOVA yetkili eğitim ve sınav merkezi olan Mayart, çocuklara ve yetişkinlere yönelik birçok aktivite sunuyor ve sertifika imkanı sağlıyor. Mekanın kaliteli ortamıyla da dikkat çeken Mayart, sunduğu aktivitelerle ve konseptiyle Göktürk’te bir ilki başarıyor. Aktivite çeşitliliğiyle dikkat çeken Mayart’ın güçlü öğretmen kadrosu, kendi alanlarında profesyonel, Türkiye çapında başarılı, ödüllü öğretmenlerden oluşmaktadır.

Mayart’ın dans ve jimnastik bölümü farklı yaş gruplarında çocuklar için klasik bale, modern dans, latin, pop dans, müzikal dans, hiphop dans, popbale ve artistik ile ritmik jimnastik derslerini kapsıyor. Müzik bölümünde şan, piyano, gitar, bateri, ritim atölyesi ve keman dersleri mevcut. Sanat bölümü seramik ve resim derslerinden oluşmaktadır. Drama/Tiyatro, Karikatür&Çizgi Roman, Aikido ve mutfak atölyesi çocuklar için sunduğumuz diğer aktiviteler arasında. Mayart’a özgü bir program olan kitap kurdu ise çocukları doğru kitapla tanıştırmayı hedefliyor.

Üstelik uzman öğretmenler eşliğinde alacağınız bale ve enstruman dersleriniLCM ve Vaganova diplomalarıyla uluslararası formata taşıyabilirsiniz.

Mayart’ın yetişkinlere yönelik programları latin dansları, tango, salon dansları, oryantal, resim & seramik, piyano, bateri, ritim atölyesi, keman, gitar, perküsyon, yetişkin bale, pop dans&cardio, yoga, burnies, düğün dansı, drama/tiyatro, karikatür&çizgi roman ve fotoğrafçılık atölyesini kapsıyor.

Siz isteyin biz getirelim! Mayart’ta olmasını istediğiniz bir aktivite varsa bize iletin, birlikte uygun gün ve zaman belirleyip başlatalım.

Mayart Organizasyon Mayart Organizasyon grubumuz ile Mayart’ta doğum günü ve özel temalı partiler düzenliyoruz. Doğum günü sahibinin özel hobisi ve ilgisine göre bale-dans-resim-müzik workshop içerikli renkli partiler sizleri bekliyor!

Mayart Sanat Merkezi Organizasyon Casting Fiyatları

EĞİTİM

Mayart Casting Mayart’ın profesyonel dansçılarından oluşan gösteri grubu ile marka ve yenilenen ürünlerin tanıtımının yanı sıra konser organizasyonları, koreografi çalışmaları, açılış için gösteriler, reklam, dizi ve klip oyunculuğu, özel partiler için gösteriler ile firmalar için müzik ve dans eğitimleri düzenliyoruz.

Mayart Sanat Merkezi, hayatı daha büyük güzelliklerle yaşamanız ve paylaşmanız için size tüm imkanları sunmaktadır. Mayart’a gelin ve kendinizi mutlu edin…

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Mayart Sanat Merkezi Organizasyon Casting Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Mayart Sanat Merkezi Organizasyon Casting yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Mayart Sanat Merkezi Organizasyon Casting İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım