YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Kızıltoprak Spor Kulübü Voleybol
İstanbul Anadolu Yakası
Voleybol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Biz Kimiz? 
Kızıltoprak Spor Kulübü ;

 

“Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir.”  
 
İşte bu felsefe ile 1998 yılından beri ,spor ruhunu ve spor ahlakını benimsemiş Profesyonel Sporcular yetiştirmenin yanı sıra , toplumumuza ülkesini seven ve ülkesine faydalı birer vatandaş olmak isteyen,insanları seven ve iyi bir insan olmanın bilincinde olan, sanata ve müziğe önem veren ,kendini kültürel anlamda geliştiren,araştırmacı,kaybetmeyi de kazanmayı da kendi içinde doğru yaşayabilen,her zaman bir adım ileri atması gerektiğinin bilincinde olan,dostluğun aile kavramının önemini bilen ve bu değerleri korumak için çalışan ,takım ruhunu taşıyan,araştırmacı ,bilinçli ve saygılı fertler kazandırabilmek için çalışmaktadır.

Misyon ;
Hedefimiz dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın fizyolojik, psikolojik ve sosyal gelişimlerinde bir nebze de olsa katkımızın olabilmesidir. Bize emanet edilen çocuklarımıza daha da iyi bir eğitim verebilmek adına her geçen gün kendimizi   yenilemekte ve bir adım daha öne gitmekteyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza gerekli hayat tecrübesini kazandırmak ve onları toplum bilincine uygun olarak yetiştirmek için sporun sadece bir araç olduğunun bilincinde olarak her biri kendi branşında eğitimli uzman teknik kadromuzla geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz..

Vizyon;
Kızıltoprak Spor Kulübü,
Kızıltoprak Spor Kulübü çocuklarına temel ve ileri spor eğitimi vermenin yanı sıra, toplumumuza da dostluk ve aile kavramının anlamını bilen, takım ruhunu taşıyan, centilmen, dürüst, mücadeleci, lider, sportmen, kazanma ve kaybetme duygularını hazmetmeyi becerebilen pozitif fertler kazandırmak adına çalışmaktadır. Her biri kendi branşında eğitimli ve aynı zamanda pedagojik formasyon almış olan teknik kadromuzla çocuklarımızın sadece sportif faaliyetlerindeki başarıları değil aynı zamanda psikolojik, sosyal ve eğitim hayatlarındaki gelişimleri de teknik ekibimiz tarafından takip edilmektedir.
Biz ne başarısızlıklarımız için kaderi, ne de başarılarımız için şansı sebep olarak göstermiyoruz. Başarılı olabilmek için önümüzdeki engelleri tespit edip onları kaldırarak yolumuza devam etmekte ve çocuklarımıza da bu bilinci aşılamaktayız.
Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz! Bunun içinde her geçen gün bir adım ileri atarak,  kendimizi yenileyerek çocuklarımıza ve ailelerine daha faydalı bir kulüp olmak için çalışıyoruz.

 

 

Kızıltoprak Spor Kulübü Voleybol Fiyatları

EĞİTİM

AMAÇ VE HEDEFLERİMİZ; 2004  yılından bu yana faaliyet gösteren  KIZILTOPRAK SPOR KULÜBÜ Spor Okullarındaki Temel Amaç, 7 – 16 yaş arası çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerine katkıda bulummak,hayata hazırlamak, özgüvenlerinin geliştirilmesi ve spor disiplini, takım ruhu, paylaşma, sosyal olabilme, yenme ve yenilme duygularına alışmalarının sağlanmaktır.. Okul ile spor eğitimlerinin aynı başarı çizgisinde olmasının sağlanması , spor eğitiminin okul başarısını etkilememesi spor okullarımıza devamın ön koşuludur.Dallarında tecrübeli Kızıltoprak Spor Kulübü.Eğitmenleri tarafından yaratılan yarı-rekabetçi ortamda sporun tüm güzelliklerinin tanıtılması, gelecekte örnek sporcular ve bilinçli spor seyircileri olmaları ve  bütün bunların sonucunda,Spor Okullarımızdan yetiştirdiğimiz Sporcularımızdan kurulu Kulüp Takımlarımız ile İstanbul Liglerinde mücadele ederek başarı kazanmaya,Türk Sporuna Yeni Yetenekler kazandırmaya devam etmeyi hedeflenmektedir. 

 


 

 SPOR SALONLARIMIZ Kızıltoprak Spor Kulübü Spor Salonları, İstanbul Anadolu Lisesi ( Fenerbahçe Stadı yanı / Kızıltoprak ) ve Erkut Soyak Anadolu Lisesi ( Yenişehir Soyak Evleri Yanı - Ataşehir karşısı,Şerifali bölgesinde dir.Teknik özellikleri ( Fiba saha ölçülerine uygun)  Fiziki iç yapısı ve Kalitesi,Merkezi Yerde Oluşu,Otoparkı ile Öğrencilerimize En yüksek  Standartları ve Kaliteyi sunmaktadır. 

 

YAŞ GRUPLARI VE SEVİYELER ; Voleybol Spor okullarımıza 7 - 16 yaşlar arasında;Voleybol sporunu seven önemseyen,geliştirmek isteyen,gelecekte Kulüp ve Okul Takımlarında başarılı Voleybol kariyeri  ayrıca KIZILTOPRAK SPOR KULÜBÜ TAKIMLARINDA Lisanslı olarak oynamak isteyen Tüm Sporcular Katılabilirler.

Çalışma grupları  öğrencilerin Voleybol becerilerine,yaşlarına,fiziki yapılarına göre gruplar oluşturulur.

Çalışma gruplarımız en fazla 18 kişiden oluşmaktadır.   

 


 

 MALZEME VE EKİPMANLAR ; Her yaş grubu için Öğrencilerimize Uluslararası Yönetmelikler gereği seçilmiş salon topları kullanılır,her sporcuya iki top ve 8 - 10 sporcuya 1 Antrenör - 1 Asistan Coach düşecek şekilde Antrenman Programları gerçekleştirilmektedir.

 

KIZILTOPRAK SPOR KULÜBÜ 'nün Voleybol Antrenmanlarında Takım ruhu,spor kültürü ve kalitesinin oluşturulabilmesi açısından tek tip forma giyme zorunluluğu vardır. Öğrencilerimiz için özel olarak üretilen Çift taraflı antrenman forması, şortu,1 adet t-shırt ve çantadan oluşan spor okulu setinin  tüm çalışmalarda kullanması zorunludur. 

 

DÖNEMLER VE ANTRENMAN SAATLERİ; Voleybol okullarımızda çalışmalar her yıl Eylül ayının ilk hafta sonu başlar ve Haziran  ayının son hafta sonuna kadar devam eder. Antrenmanlar Cumartesi ve Pazar günleri 1 saatlik periyotlar halinde gerçekleşir. Çocuğunuzun Yaş ve Becerisine göre katılabileceği Antrenman saati için  Spor Salonumuzda bulunan Ön Kayıt Birosundan,Telefon veya e-mail yolu ile de bilgi alabilirsiniz.

 


 

  EĞİTMEN KADROMUZ VE ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ ; Tüm Antrenörlerimiz pedagojik formasyon eğitimi ve antrenörlük eğitimini almış SPOR AKADEMİSİ MEZUNU veya ÖĞRENCİSİ deneyimli antrenörlerdir.Antrenmanlar deneyimli,Voleybol dalinda İhtisas yapmış,Türkiye Voleybol Fedarasyonunun resmi antrenörlük belgesine sahip kaliteli antrenörler eşliğinde uygulanmaktadır.

 

ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ; Spor Akademisi mezunu ve ihtisas dalı Voleybol olan ve Teknik Kadro tarafından bir yıllık plan hazırlan dahilinde uygulama yapılmaktadır.Sporcular bu çalışmaları, yaş ve Voleybol bilgisi seviyelerine göre ayrıldıkları gruplarda, kendi yaş ve seviyelerinden sporcularla gerçekleştirirler. Her bir sporcunun gelişimi yakından takip edilmekte, bu gelişim düzenli aralıklarla kendisine her ay sonu karne olarak verilmekte ayrıca ailesine  gelişimi hakkında e-mail veya telefon aracılığı ile rapor edilmektedir. 

 

KAYIT ŞARTLARI ; Kızıltoprak Spor Kulübü Voleybol Okullarına  7 - 16 yaş arasındaki tüm kız ve erkek öğrenciler Velisi ile kayıt yaptırabilir.Herhangi bir fiziksel özellik şartı veya boy sınırı yoktur.

Kesin kayıt için 2 adet vesikalık  fotoğraf ,sağlık raporu ile birlikte Spor Salounmuzda bulunan Kayıt Bürosundan alınacak olan kayıt formunu doldurmak yeterlidir.

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Kızıltoprak Spor Kulübü Voleybol Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Kızıltoprak Spor Kulübü Voleybol yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Kızıltoprak Spor Kulübü Voleybol İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım