YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü Derneği
İstanbul Anadolu Yakası
Yüzme
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

 Kulübümüz  “Sağlıklı Yaşam için Spor Felsefesi yle “  1999 Yılında kuruldu . Kuruluş amacının her yaş insana Yüzme , Sualtı Hokey , Sualtı Ragbi sporunu sevdirmek , tanıtmak ve eğitmek olmuştur. Ayrıca sağlıklı yaşam için spor düşüncesiyle ,Yüzme , Sualtı Hokey , Sualtı ragbi , Mono Palet , Serbest Dalış  , Windsurf , Kiteboard , Balıkadam Eğitimleri  , Cankurtaran Eğitimleri ve Tenis branşlarını faaliyete gecirmiş ve hizmet vermeye başlamıştır. Yukarıda belirtmiş olduğumuz branşların hepsi Spor Genel Müdürlüğü çatısı altında ; Kulübümüz Yüzme Federasyonu ( TYF )  ve  Türküye Sualtı Sporları Federasyonu ( TSSF ) üyesidir . Ayrıca Üç tarafı denizlerle kaplı Türkiye’mizin karasularında BALIKADAM EĞİTİMLERİ ve Ülkemizin karasularında , plajlarda ,otellerde  , spor , dinlenme ve tatil köylerinde hizmet veren tesislere  CANKURTRAN EĞİTİMLERİ vermekteyiz.Bu anlamda Ülkemizdeki Gençlerimize  CANKURTARAN olarak  yeni iş imkanı istihdamı da sağlamaktayız .

 

Misyonumuz ; Bilimsel verilere dayalı  ,  Modern çalışma metotlarıyla tüm insanlığa hizmet etmektir .   

 

Vizyonumuz ; Ülkemiz için Her yaş grubuna Öğrenim , Spor ve Sağlık Amaçlı Yüzme , Sualtı Hokey , Balıkadam Eğitimleri ve Cankurtaran Eğitimlerinde dinamik , yenilikçi , modern çağa uygun metodlarla çalışarak içinde bulunduğu sektöre yüksek ivme kazandırmaktır .

 

     Merkezimiz İstanbul Anadolu yakasında Burhan Felek Yüzme Havuzu karşısındadır  . Yetişkinlere ve Çocuklara Yüzme Kursu Çalışmalarımızı  Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Bağlı ;  Burhan Felek Yüzme Havuzu  ve Burhan Felek Galatasaray Yüzme havuzunda hafta içi ve hafta sonu çalışma programlarıyla yapmaktayız .

 

     Türkiye' de “ Sağlık Yaşam için Spor Felsefesi  “ son yıllarda yüksek bir şekilde benimsendi .Gerek Stresli iş hayatımız gerekse yüzme bilmeyenlerin ve öğrenmek isteyenlerin sayısı oldukça fazla olması , kişileri arayışlara itti . Bu arayışlar içersinde , Uzman  , akademik  deneyimli Hocalarımızla hijyenik yüzme havuzlarında Her yaş grubuna  bilimsel metodlarda yüzme sporunu sevdirmek ve öğretmektir.

 

    Eğitmenlerimiz Branşlarında sertifikalı  uzman  ve  Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu  ( Spor Akademisi  ) mezunlarıdır .

 

    Yetişkinlere ve Çocuklara  Yüzme Eğitimlerinde ister Özel ders ,isterseniz grup dersleri şeklinde çalışma yapmaktayız. Özel Derslerimiz bire bir kişiye özel olarak ; Grup derslerimizde maksimum 5-6 kişilik gruplar şeklinde çalışma yapılmaktadır . Talep doğrultusunda daha küçük yüzme eğitim grupları da oluşturulmaktadır  .Ayrıca Çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda  Yüzme  ve Sualtı  Hokey Takımımıza seçme yapıp takımızda görev veriyoruz.

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü Derneği Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü Derneği Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü Derneği  yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü Derneği İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım