YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Kampanyalı Fiyat Bilgisi ve Sorularınız İçin OKUL SİZİ ARASIN
Beylikdüzü Basketbol Akademi
İstanbul Avrupa Yakası
Basketbol
Kuruluş Yılı
KURS BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Biz Kimiz

 

Beylikdüzü Basketbol Akademi SK, gençlerimizin spor yaptıkları, spor yaparken; arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı ve rekabeti yaşayarak, toplum içinde kişilik sahibi, sağlıklı ve dinamik gençler olarak yetişecekleri spor kulübüdür.

 

Beylikdüzü Basketbol Akademi SK yönetici ve antrenör kadrosu altında çalıştırdıkları sporcularla ülkemizde basketbolunun gelişmesi ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmek amacıyla 2011 yılında kurulmuştur.

Beylikdüzü Basketbol Akademi SK 'nın kurucusu olan Ender KAYA 10 yılı aşkın tecrübesiyle, milli takım dahil birçok kulüpte antrenörlük ve koordinatörlük yaparak başarılara imza atmıştır. Geçmişte yetiştirdiği bir çok sporcu Türkiye Basketbol Ligi ve Avrupa Lig'lerinde ülkemizi temsil etmektedir.

HEDEFLERİMİZ VE MİSYONUMUZ

Kulüp olarak iki hedefimiz vardır.

İlk hedefimiz; altyapı da yetişen sporcularımızın topluma yararlı birer birey olmalarında onlara yardımcı olmak ve yol göstermektir. 

İkinci hedefimiz ise ; kulübümüzü alt yapı fabrikasına dönüştürerek, yıldız takım sonrası geleceği olan tüm sporcularımızı, ufku geniş çalıştırıcılara teslim etmek ve milli takımlarımıza sporcu yetiştirerek kulübümüze bir misyon kazandırmaktır. 

Uzun vadede hedefimiz ise külübümüzü alt yapısından yetiştirdiğimiz oyuncularla avrupa kupalarında ülkemizi temsil edip Avrupa’dan ülkemize bir kupa getirmektir.

Beylikdüzü Basketbol Akademi Fiyatları

EĞİTİM

Ender KAYA

Kurucu

İstanbul’ da doğdu. Haliç Üniversitesi BESYO’ da okudu.Antrenörlük kariyerine İstanbul Üniversitesi SK’da başladı. Ted Ankara Koleji Altyapı Sorumluluğu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Tunçeri Basketbol Okulları gibi birçok kurum ve kuruluşlarda Sportif Direktörlüğünü ve Koordinatörlüğünü yaptı. Ayrıca altyapı milli takımlarımızda antrenörlük yaparak birçok başarılar elde etti. Şuanda Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’nın Kurucusu ve Basketbol Şube Sorumlusu Olarak Görev yapmaktadır.

 

Batukaan AKKAYA

Basketbol Alt Yapı Koordinatörü

İstanbul’da doğdu. Altı yıl çeşitli kulüplerde aktif olarak altyapı liglerinde mücadele etti. Haliç üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulu antrenörlük bölümünde okudu.Antrenörlük hayatına Beşiktaş JK Spor Okullarında başladı.Dört yıldır Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’ da Altyapı Koordinatörlüğü yapmaktadır.

 

Özkan ULUTÜRK

Antrenör

İstanbul’da doğdu. Dokuz yıl çeşitli kulüplerde aktif olarak altyapı liglerinde mücadele etti. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bölümünde okudu. Antrenörlük hayatına Beşiktaş JK Spor Okullarında başladı.Üç yıldır Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’ da Antrenörlük yapmaktadır.

 

Serhan KAYA

Antrenör

İstanbul’da doğdu. Sekiz yıl çeşitli kulüplerde aktif olarak altyapı liglerinde mücadele etti. Aydın Üniversitesi Uluslar Arası Ticaret okuyor. Antrenörlük hayatına Beşiktaş JK Spor Okullarında başladı.İki yıldır Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’ da Antrenörlük yapmaktadır.

 

Özay KAYA

Antrenör

İstanbul’da doğdu. On yıl çeşitli kulüplerde aktif olarak altyapı liglerinde mücadele etti. Haliç Üniversitesi BESYO bölümünü bitirdi. Antrenörlük hayatına Beylikdüzü Basketbol Akademi Spor Kulübü'nde başladı.

 

Murat Çalışkan

Spor Okulları Direktörü

İstanbul’da doğdu. On yıl çeşitli kulüplerde aktif olarak altyapı liglerinde mücadele etti. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünde okudu.Antrenörlük hayatına İ.Ü.S.K’ de Spor Okullarında başladı. Dört yıldır Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’ da Spor Okulları Direktörlüğü yapmaktadır.

 

Coşkun BALTACI

Dijital Pazarlama ve Reklam

İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Bilgisayar Programlama bölümünde okudu. Beş yıllık iş hayatında iki yıldır Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’ nın web hizmetleri ve reklam danışmanlığını yapmaktadır.

 

Gülay KAYA

Mali işler Sorumlusu

İstanbul’da doğdu.Trakya üniversitesi işletme fakültesi okudu. Beş yıldır çeşitli kurumların mali işlerinde görev aldı.Beylikdüzü Basketbol Akademi SK’ da Dört yıldır Mali İşler Sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

 

Erkan A. YURTSEVEN

Mali işler Danışmanı

İstanbul’da doğdu.Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinde okudu. Dört  yıldır Mali İşler danışmanı olarak kulübümüze destek veriyor.

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Beylikdüzü Basketbol Akademi Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Beylikdüzü Basketbol Akademi yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Beylikdüzü Basketbol Akademi İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, KURSYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım