x

Dogruokul.com nedir ? Ne işe yarar ?

Dogruokul.com, özel okul seçimi yaparken kendi kriterlerinize uygun okulları araştırıp, bu okullar hakkında detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz ve randuve talep edebileceğiniz tamamen ücretsiz bir servistir. 

Dogruokul.com'un hiçbir eğitim kurumu ile bağlantısı yoktur.

 

Hangi Okul ?

Okul tercihleri, hangi seviyede olursa olsun ileride hayatımıza vereceğimiz yönü şimdiden belirleyen çok önemli kararlardır. Bu nedenle de seçim yaparken çok zorlanırız çünkü tercih yapmak zorunda kalana kadar, genelde okullar hakkında pek fazla bilgi sahibi değilizdir. 

 

Dogruokul.com işte tam bu noktada, yani özel okul'a karar verme sürecinde size yardımcı olmayı hedeflemektedir. Sitemizde, her eğitim seviyesi altında yüzlerce okul bulunmaktadır. Amacımız, bu özel okullar arasında kendinize en uygun olanlarını belirleyip, kısa bir liste oluşturmanıza yardımcı olmaktır. 

 

Özel Okul Tercihleri

Dogruokul.com'da arama sonucunda karşınıza çıkan okulları detaylıca inceleyebilir, eğitim ücretlerini, fiziksel imkanlarını ve sosyal imkanlarını görebilirsiniz. Herhangi iki okulu karşılaştırabilir veya ilgilendiğiniz okullardan ücretsiz bilgi / görüşme talep edebilirsiniz. Beğendiğiniz okulları veya üniversite bölümlerini tercihlerinize ekleyebilirsiniz.

 

Dogruokul.com özel anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise/kolej, üniversite seviyelerinde hizmet vermektedir. Ayrıca yurtdışı eğitim danışmanlık firmalarını da, gitmek istediğiniz ülke ve almak istediğiniz eğitim türüne göre arayabilirsiniz. 

 

Detaylı Arama Sayfası için tıklayın

 

Detaylı Arama Sayfası

 

 

Bol şans. 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım