x

Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı 2019

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı

 

2018 yılında 50. gurur yılını kutlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarına bağlı Bahçeşehir Koleji, kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye'ye öncülük eden eğitim modelleri uygulamaya devam ediyor. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), Çift Dilli Eğitim, Robotik, Kodlama gibi yenilikçi eğitim modellerle modern & yenilikçi eğitim vizyonunu devam ettirmektedir. 

Bahçeşehir Kolejinin, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı itibariyle 48 ilde, toplam 101 kampüsü bulunuyor.

Son 2 yıldır açtığı Fen ve Teknoloji Liseleriyle (FenTek), fen bilgisi eğitimini değişime uğratan Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı ile ilgili detayları 3 gün önce açıkladı. 
 


Bursluluk Sınavı Hakkında Bilgiler


2019 yılı bursluluk sınavı, geçen sene olduğu gibi Ortaokula kabul ve Liseye kabul sınavları olarak 2 farklı tarihte yapılıyor.


2019 Lise Bursluluk Sınavı 16 Şubat Cumartesi günü

2019 Ortaokul Bursluluk Sınavı 23 Şubat Cumartesi günü



gerçekleşecektir.


Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavına, devlet okulu veya özel okulların 4, 5, 6, ve 7. sınıflarında okumakta olan öğrenciler, 16 Şubat'ta yapılacak Lise bursluluk sınavına ise devlet ve özel okullarda 8, 9, 10, 11.sınıflarda okuyan tüm öğrenciler katılabilmektedir.

Sınava girilen kampüsün dışarıdan alacağı öğrenci kontenjanına göre, sınavda başarılı olan öğrencilere yüzde 100'e varan eğitim bursu kazanma şansı verilmektedir.

 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Başvurun



Sınava online olarak başvurmak için Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Formu linkine tıklayınız. 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım