x

Uğur Okulları Hakkında Genel Bilgiler

Uğur Okulları Hakkında Genel Bilgiler

 

Uğur Eğitim Kurumları, iş adamı ve eğitimci Sayın Enver YÜCEL öncülüğünde, 1968 yılında Uğur Dershaneleri ismi ile Laleli’de kurulmuştur. Günümüzde dönüşümünü tamamlayarak Uğur Okulları adını alan kurum, Türkiye’nin her noktasında seçkin öğretmen kadrosu ile hizmet vermektedir.

 

Anaokulunda Uğur’lu çocuklar

 

49 yıllık bir geçmişe sahip olan Uğur Okulları öğrencilerini eğitmeye okul öncesinden başlıyor. Kaliteli bir anaokulu dönemi geçiren öğrenciler, çocuk yaşta eğitime alıştırılıyor. Uğur Anaokulları genellikle Uğur Okulları’na ait kampüslerde güven içerisinde yer alıyor.

 

İlkokul Çağı

 

Uğur seçkinliğinde eğitimine başlayan öğrenciler, kaynak ihtiyaçlarını yine Uğur Yayınları sayesinde okullarında sağlıyorlar. Bu sayede öğrenciler okullarının dışında herhangi bir ek eğitime ihtiyaç duymuyorlar. Bunun yanı sıra Uğur Okulları teknolojiyi yoğun olarak kullanmayı prensip edinmiş durumda.

 

Uğur Ortaokulu

 

Öğrenciler 5. sınıftan itibaren yoğun şekilde İngilizce eğitimi alıyorlar. Bu eğitimlerde seçkin kaynaklar ve online olanaklar da öğrencilere sunuluyor. Aynı zamanda öğrenciler yurt dışı gezilere katılma şansına da sahip. Gezilen ülkelerde hem dil hem de o ülkenin kültürünü öğrenme imkânı öğrencilere vizyon kazandırıyor. Uğur yaz okullarını da yurt dışı programları ile gerçekleştirerek, öğrencilerinin dil öğrenimini pekiştirmeyi hedefliyor.

 

Ortaokul eğitimi sırasında liseye geçiş sınavlarına öğrenciler en iyi şekilde hazırlanma fırsatı yakalıyorlar. Öğrenciler kariyer planlama merkezleri sayesinde küçük yaşlardan itibaren geleceklerini planlayabiliyorlar.

 

Uğur Lisesi Ve Üniversiteye Hazırlık

 

Bir öğrencinin en önemli geçiş dönemi liseden üniversiteye geçtiği dönemdir. Bu dönemde de Uğur Lisesi, Uğur Temel Lisesi, Anadolu ve Fen Liseleri seçenekleri ile öğrenciler en iyi şekilde üniversite sınavlarına hazırlanma olanağı buluyor. Lise sürecinde yaşanabilecek her türlü sıkıntıda öğrencilerin en büyük destekçisi yine Uğur Rehber Uzmanları olmakta.

 

Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde Türkiye’nin önde gelen vakıf üniversitelerinden olan Bahçeşehir Üniversitesi bulunuyor. Lise eğitimi sonrasında öğrenci Bahçeşehir Üniversitesi’nde özel avantajlara sahip olarak istediği bölümde eğitimini sürdürebiliyor. Böylece anaokulunda Uğur’da başlayan bu uzun yolculuk yine bir Uğur durağında son bulabiliyor. Geniş eğitim ağına bakıldığı zaman Uğur’lu olmak ayrıcalık gibi görünüyor.

 

 

Uğur Okulları kampüsleri hakkında bilgi almak için tıklayın.

 

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı

Uğur Okulları Hakkında Bilgiler

Uğur Okulları Çekmeköy

Uğur Okulları Kampüsleri

Uğur Okulları Fiyatları

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım