x

Mektebim Koleji Fiyatları

Mektebim Koleji Fiyatları

 

Mektebim Koleji fiyatları 2020 yılı için henüz açıklanmadı.


Mektebim Okulları Ücretleri 2020 Erken Kayıt İndirimi
 

 

Mektebim Koleji fiyatları anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise gibi eğitim seviyeleri ve okulun bulunduğu şehire göre değişmektedir.

Türkiye'de toplam 57 kampüsü bulunan Mektebim Okulları, bu 57 kampüste 165'ten fazla özel okulla hizmet vermektedir. Mektebim koleji fiyatları kampüsün bulunduğu şehir ve eğitim seviyesine göre değişmektedir.

2019 yılı Mektebim okulları ücretleri & avantajlı erken kayıt indirimlerini öğrenmek için lütfen yukarıdaki formu doldurun

 

Mektebim Koleji Anaokulu Fiyatları

 

Mektebim anaokullarına öğrenciler, görüşme ile alınıyor. Anaokula hazır oldukları belirlenen öğrenciler kabul ediliyor. Mektebim Koleji Anaokulu fiyatları şehire göre yıllık 8.000 TL ile 19.000 TL arasında değişmektedir.

 

Mektebim Koleji İlkokul ve Ortaokul Fiyatları

 

İlkokul öğrencileri 1. 2. ve 3. sınıf için mülakatla okula ön kayıt yapılıyor. Ön kayıdı tamamlanan öğrencileri velileriyle beraber psikolog eşliğinde bir görüşmeye alıp, ilgili sınıf için hazır olan öğrencilerin kesin kayıdı gerçekleşiyor. ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencileri için ise Mektebim Koleji Bursluluk Sınavına girip, başarılı öğrencileri bursla ödüllendirerek Mektebim Okulları'na kabul ediliyor. Mektebim Okulları fiyatları ilkokul için şehire ve kampüse göre 8.000 TL - 19.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

 

Mektebim Okulları Lise Ücretleri

 

Mektebim Okulları, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesine kayıt için LGS puan şartı aramıyor. Bunun yerine Mektebim Öğrenci Tanışma Sınavı uygulayarak öğrenci alıyor.

 

Evinize yakın Mektebim Okulları'nı incelemek ve ilgilendiğiniz Mektebim Koleji kampüsü'den randevu almakfiyat almak, erken kayıt avantajları hakkında detaylı bilgi ve randevu almak için tıklayın

 

Mektebim Kampüslerinizi inceleyip özel fiyat almak için tıklayın.

Mektebim Koleji Fiyatları 

1928 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden doğan Mektebim Koleji günümüzde çağdaş eğitim modelini benimsemiş, dünya görüşü olan bireyler yetiştirme yolunda hızla yol katetmektedir. Mektebim Koleji’nin resmi olarak kuruluşu ise 2011 yılında gerçekleşmiş ve 15 öğrenciyle eğitim hayatına katılmıştır. Mektebim okulları kimin diye merak edildiğinde ise kurucusu Ümit Kalko’dur. Benimsediği eğitim sistemi, verdiği güven ve göstermiş olduğu başarılarla bugün kampüs sayısını 65’e, okul sayısını ise 204’e çıkarmış bir kurumdur. Ulaşılan öğrenci sayısı ise her geçen gün artmakta ve 35 binlere varmış durumdadır. Mektebim Koleji’nin eğitim birimleri arasında; anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi, anadolu sağlık meslek lisesi yer alır. Modern ve çağdaş bir eğitim modeli benimseyen Mektebim Koleji her yıl binlerce öğrenciyle yeni eğitim-öğretim yılına başlar. 6 bin eğitimciyi de bünyesinde istihdam eden okul, böylece binlerce kişiye dokunur. Çocuklarını özel okullara kayıt ettirmek isteyen ebeveynler özel okul fiyat araştırmasına koyulur. Kalitesiyle kısa sürede tercih edilen bir okul olmayı başaran Mektebim Koleji fiyatları da elbette merak edilen bir konudur. Okulların fiyatları her yıl; eğitim ücreti, genel gider tablosu, yemek ücreti gibi durumlardan dolayı güncellenir. Anaokulu 7 bin TL ile 18 bin TL arasında, ilköğretim ve ortaokul 12- 20 bin TL arasında lise ise 22 ile 37 bin arasında değişmektedir. Bu oranlar;

  • Okulun bulunduğu bölge

  • Eğitim ücreti

  • Eğitim birimi

  • Yemek ücreti

  • Kitap ücreti gibi çeşitli nedenlerle her yıl güncellenir. 

Mektebim Koleji Kampüsleri Nerededir?

Mektebim Koleji Türkiye’nin her bölgesinde yayılmış durumdadır. Türkiye genelinde 36 kampüsü bulunan Mektebim Koleji’nin kampüsleri olan bölgelerden bazıları şunlardır;

  • Bursa

  • İzmir

  • Ankara

  • İstanbul

  • Antalya

  • Tekirdağ 

  • Trabzon

  • Samsun

  • Adan

  • Diyarbakır

  • Yalova

İstanbul’da Avrupa ve Anadolu Yakası’nda hızla yayılmaya devam eden Mektebim Koleji;

  • Silivri

  • Beylikdüzü

  • Atakent

  • Büyükçekmece

  • Bahçeşehir

  • Avcılar

  • Bakırköy

  • Fatih

  • Kartal

  • Ataşehir

  • Kurtköy

  • Ümraniye gibi ilçelerde sizlerle buluşur. 

Her yıl kampüslerine bir yenisini ekleyen Mektebim Okulları İstanbul’daki eğitim yuvalarına da yıl bir yenisini eklemeye çalışır. En öenmli yatırım olan eğitim yatırımlarında adından söz ettiren Mektebim Okulları İstanbul’da iki yakada da sayısını gittikçe artırmaktadır. Türkiye’de ise en batıdan en doğuya kadar her noktadaki öğrencilere ulaşmayı hedefleyen okul verdiği kaliteli eğitim ile velilerin ve öğrencilerin ilk tercihi olur. Bunun yanında liseye giriş, üniversiteye giriş gibi alanlarda da gösterilen başarı; Mektebim Koleji’ni her zaman tercih sebebi yapmıştır. Ddogruokul.com Mektebim Koleji ile her ayrıntıyı sizinle paylaşır. Mektebim Koleji fiyatları için güncel rakamları sitemizden öğrenebilirsiniz...  

Mektebim Koleji Fiyatları: Anaokulu 

Mektebim anaokullarına alınacak öğrenciler ve veliler ile bir ön görüşme yapılır. Psikolog ve rehberlik danışmanı ile çocukların okula hazır olup olmadıkları araştırılır. Bunun sebebi okul döneminde çocuğa özel bir eğitim modeli ve izlenecek yol ile ilgilidir. Mektebim Koleji fiyatları kampüsün bulunduğu şehir, ilçe, ilçenin demografik yapısına göre değişmektedir. Mektebim Koleji Anaokulu fiyatları şehire göre yıllık 8 bin TL ile 19 bin TL arasında değişmektedir. Fiyat kriterini etkileyen elbette pek çok kriter vardır.  Bunun için dogruokul.com üzerinden en güncel ve size özel fiyatı öğrenebilmeniz mümkündür. Ayrıntılı bilgi ve fiyat almak için sitemizdeki formu doldurabilirsiniz. Siz de Mektebim fiyat listesi için sitemizden güncel fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Mektebim Okulları’ndaki anaokulu hakkında bilgi edinmek de kararınızı etkileyecektir. Çocuklarda beyin gelişimi 0-6 yaş arasında büyük ölçüde tamamlamaktadır ve beyin fonksiyonlarının en verimli çalıştığı dönemdir. Eğitimin temellerinin atıldığı bir dönemde potansiyellerini keşfetme şansı yakalayan çocukların eğitimleri oldukça önemlidir. Mektebim Koleji anaokulu öğrencilerine oyun eşliğinde ve uygulamalı olarak öğrenmeyi öğretir. Bu uygulamaların içinde paylaşım duygusu, sanat, görsel, düşsel, işitsel pek çok geliştirici materyal vardır. Bilgiyi alma, merak etme gibi öğrenme süreçlerine dahil olan çocuklar ilkokula hazır hale gelirler. 

Mektebim Koleji Fiyatları: İlköğretim ve Ortaokul 

Mektebim Okulları, ilköğretim ve ortaokulu alt yapı oluşması açısından çok önemser. Ortaokulda proje bazlı bir eğitim sistemi benimsenir. ‘Dünya Benim Proje Alanım’ yaklaşımıyla öğrenciler, dünya vatandaşı olma yolunda ilerler ve olayları farklı açılardan değerlendirmeyi öğrenirler.  Öğrenciler verilen projelerle sorumluluk alma, bilgiyi alıp işleme, becerilerini geliştirme, eleştirel bakış açısı gibi pek çok yeti kazanır. Mektebim Koleji’ne kayıt olacak öğrenciler için kayıt süreci de merak edilen bir konudur. Mektebim Koleji ilkokul ve ortaokul kayıt aşama süreci hakkında da bilgi vermek istedik. Kaliteli bir eğitim modeli sunan Mektebim Koleji öğrencileri, mülakat ile okula alınır. Mülakat öncesinde online başvuru yapılmalıdır. İlkokul 1. 2. 3. Sınıf öğrencileri velileriyle beraber psikolog eşliğinde bir görüşmeye alınır ve ilgili sınıf için hazır oolup olmadıklarına bakılır ve izlenecek yol haritasına karar verilir. Okul seçimi anaokulundan itibaren doğru yapılmalıdır ve çocuğun eğitim hayatında aynı okula devam etmesi hem eğitim kalitesi hem de sosyal hayatı açısından oldukça faydalıdır. İlkokul 4. Sınıf, ortaokul, lise öğrencileri için bursluluk imkanı da mevcuttur. Mektebim Koleji’ne geçiş yapmak isteyen öğrenciler Mektebim Koleji Bursluluk Sınavı olup, başarıları oranında burs ile Mektebim Koleji’ne başlayabilirler. Mektebim Koleji ilkokul fiyatları için şehire ve kampüse göre 8 bin TL – 19 bin TL arasında kayıt işlemleri gerçekleşir. 

Mektebim Koleji Lise Fiyatları 

Mektebim Koleji, Anadolu Lisesi ve Fen lisesi ile öğrencileri hayata emin adımlarla hazırlar. Üniversite sınavlarında adından söz ettiren ve büyük başarılara imza atan öğrenciler yetiştiren Mektebim Koleji başarısının sırrını da açıklar. Ezberden uzak, kişiye özgü eğitim, bilimsel ve teknik uygulamalı dersler, iletişim ve sosyal becerilerin gelişmesi gibi sayısal ve sözel pek çok yönden kişileri geliştiren bir model... Bunun yanında Mektebim Koleji okul öncesinden üniversiteye kadar ‘Bütünsel Eğitim Yaklaşımı’ düşüncesiyle hareket eder. Lisans eğitiminden bir önceki basamak olan lise eğitimi gerek üniversite eğitimine hazırlık gerekse yaşam becerilerinin kazanılması sürecinde oldukça kritik bir dönemdir. Lise öğrencileri;

  • 21. yüzyıl becerileri

  • Analitik düşünce

  • Öğrenmeyi öğrenen

  • Üretken

  • Bilgiye ulaşabilen

  • Bilgiler arasında transfer yapabilen

  • Etkili iletişim becerisine sahip 

  • Bilişim alanına hakim 

  • Ulusal ve uluslararası vizyon sahibi bireyler olarak yetiştirilir...

Mektebim Okulları, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesine kayıt için LGS puan şartı aranmaz. Bunun yerine kolej tarafından ‘Mektebim Öğrenci Tanışma Sınavı’ uygulanır. Bunun yanında Mektebim Koleji öğrencisi olmak için her yıl okul tarafından düzenlenen Mektebim Koleji bursluluk sınavına da giriş yapılabilir. Bu sınav ile birlikte başarı oranına göre burs kazanan öğrenciler okullara yerleştirilir. Mektebim Koleji Fiyatları Mektebim Okulları fiyat listesi bölümümüzü incelemenizi öneririz. 

Doğru Okul olarak evinize yakın okulların bilgisi, merak ettiğiniz özel okulların ayrıntıları, özel okul sınavları, özel okul fiyatları gibi pek çok doğru bilgiye ulaşmanız için çalışıyoruz. Hemen evinize yakın Mektebim Okulları’nı incelemek, Mektebim Koleji Kampüsü’nden randevu almak, güncel fiyat öğrenmek, erken kayıt avantajları hakkında detaylı bilgi için sitemizi incelemenizi öneririz. 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

- Mektebim Kampüsleri

- Mektebim Bursluluk Sınavı

- Mektebim Koleji Kimin

- Mektebim İlgi Atölyeleri

 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım