x

Uğur Okulları Yeni Kampüslerle Büyüyor

Uğur Okulları Yeni Kampüslerle Büyüyor

 

1968 yılında İstanbul Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri, Uğur Okulları olarak Türkiye’nin her noktasında, Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılına yeni açılan 12 yeni kampüsüyle 36.000 öğrenciye eğitim verecek olan Uğur Okulları, kaliteyi ön planda tutarak ve her yıl biraz daha güçlenerek Uğur Okulları markasını çok farklı bir noktaya taşımayı hedefliyor.

 

Öğrencilerinin, dünyanın en iyi üniversitelerini kazanmalarını hedefleyen Uğur Okulları, 2017 yılı içerisinde yeni kampüslerle büyümeye devam edecek.

 

“Anaokulu Eğitiminde Reggio Emilia Felsefesi”

 

Uğur Okulları anaokulu eğitimini Reggio Emilia felsefesi üzerine inşa ediyor. Anaokulu eğitim programı, çocukların doğuştan getirdikleri araştırma ve merak gücünü birleştirerek, ilgileri doğrultusunda büyüyüp yön bulan araştırma ve projeler etrafında kuruludur. Temel amaç çocukların içerisindeki potansiyeli açığa çıkarmak, kendi motivasyonunu sürekli besleyip, yaşam boyu öğrenen bireyler yetiştirmektir.

 

“Eğitimde STEM Dönemi”

 

“STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), öğrencilerin keşfederek ve uygulamayla öğrenmelerini hedefleyen disiplinler arası eğitim modelidir ve tüm Uğur Okulları kampüslerinde anaokulundan itibaren tüm kademelerde uygulanmaktadır. STEM ile yaratıcı bireyler yetiştirilmesi ve teknoloji & mühendislik becerilerinin erken yaşta öğrencilere kazandırılmasını amaçlanıyor.

 

“Lisede Üniversite Dönemi Başlıyor”

 

Üniversitenin ön okulu olacak Uğur Okulları’nda lisenin son iki senesinde öğrenciler üniversitede alacakları temel dersleri alıyorlar. Öğrenciler üniversiteye girdiklerinde lisede aldıkları bazı derslerden muaf olabilecekler. Kariyer danışmanlığı ile öğrencileri doğru bir şekilde başarılı ve mutlu olabilecekleri mesleklere yönlendiren Uğur Kariyer Merkezi, sınavlarda ve eğitim hayatında akademik ve kişisel başarıyı arttırmak adına “Mentorlar” vasıtasıyla kişiye özgü hizmet veriyor.

 

Yeni açılan Uğur Okulları Kampüslerini İncelemek İçin Kampüs Adına Tıklayınız ;

 

Uğur Okulları Kağıthane

Uğur Okulları Ankara Balgat

Uğur Okulları Ordu Ünye Fatsa

Uğur Okulları Kartal

Uğur Okulları Ankara Yaşamkent

Uğur Okulları İzmir Gaziemir

Uğur Okulları Antalya Muratpaşa

Uğur Okulları Antalya Konyaaltı

Uğur Okulları Yalova

 

2017 yılında açılan olan yeni Uğur Okulları Kampüsleri aşağıdaki gibidir ;

 

Uğur Okulları Ataşehir

Uğur Okulları Halkalı

Uğur Okulları Tuzla

Uğur Okulları İzmir Karşıyaka

Uğur Okulları Edirne

 

 

Tüm Uğur Okulları Kampüsleri İçin Tıklayın.

 

Uğur Okulları Fiyat hakkında bilgi için yazımıza göz atın. 

 

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı için bu yazımızı okuyun. 

Uğur Okulları Fiyatları hakkında bilgi için yazımıza göz atın. 

 

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı için bu yazımızı okuyun. 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım