x

Uğur Okulları Fiyatları

Uğur Okulları Fiyatları 2019-2020

 

Bu yazımızda Uğur Okulları fiyatları hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Uğur Okulları kayıt fiyatları okulun bulunduğu şehire ve eğtiim seviyesine göre değişiklik göstermektedir.

2020 yılı için kayıt fiyatları henüz açıklanmamıştır.

Ancak Uğur Okulları İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve diğer şehirlerdeki fiyatlar hakkında bir bilgilendirme yapabiliriz.
 

Uğur Okulları Fiyat Listesi


Uğur Okulları 9. Sınıf Fiyatları - Uğur Okulları'nda Lise 9. sınıf için en düşük fiyat uygulanmaktadır. Ortalama olarak 9. sınıflar için kayıt fiyatları şehirden şehire değişmektedir.


Uğur Okulları 10. Sınıf Fiyat Listesi - 10. sınıf fiyatları 9. sınıf fiyatlarından biraz daha yüksektir.

Uğur Okulları 11. ve 12. Sınıf Fiyatları - 11. ve 12. sınıflar üniversiteye hazırlık sınıfları olduğu için verilen eğitim bu sınıflarda daha yoğun sınava hazırlık müfredatını içermektedir.

Bu nedenle 11 ve12. sınıflar için taban ve tavan fiyatlar değişkenlik göstermektedir.

 

Uğur Temel Lise fiyatları da sınıf seviyesine göre değişmektedir.

Uğur Okulları LGS Bursu ve erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak için lütfen aşağıdaki formu doldurun.

 

 

uğur okulları fiyatları

 

Yabancı dile önem veren kurum, 5. sınıftan itibaren öğrencilerine yoğun bir şekilde yabancı dil eğitimi verilmektedir. Lise bitimine kadar hem yüz yüze hem de online olarak öğrenme imkânı sunmaktadır.

Özel okul olarak eğitim öğretim hayatına Uğur Okulları adı altında devam etmektedirler ancak bazı şehirlerde Uğur Dershanelerini devamı olan Uğur Hazırlık Liseleri adını da almaktadırlar.


Bunun yanısıra anaokulundan liseye kadar eğitim verecek yeni Uğur Okulları kampüsleri de açılmıştır. Dershanelerin özel öğretim kurumlarına çevrilmesiyle birçok kurum temel liseye dönmüştür. Temel liseler özellikle üniversiteye hazırlık sınıflarında öğrencilere oldukça yararlı olabilmektedirler. Temel liselerin dershane geçmişlerine göre fiyatlarında değişiklikler vardır. 
 

Temel liselerin sınava hazırlık konusunda en büyük avantajı ders saatlerinin normal liselere göre daha fazla olmasıdır. Sadece kendi öğrencilerine ders vermek konusunda valilikten izin alındığı takdirde cumartesi günleri de ders verilebilmektedir.

Devlet okullarına göre imkanlar biraz daha gelişmiştir (laboratuvar, spor tesisleri gibi). Bu yüzden çocuğunuzu temel liseye gönderecekseniz köklü bir kuruluş olmasına dikkat edin.

Böylece verdiğiniz paranın karşılığını çocuğunuz üzerinde alabileceğinizi unutmayın.

 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

Uğur Okulları Bursluluk Sınavı

- Uğur Okulları Kampüsleri

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım