x

TEOG için 5 Test Kitabı Önerisi

TEOG için 5 Test Kitabı Önerisi

 

Birçok ortaokul öğrencisi TEOG sınavına girerek en iyi en avantajlı liselere girmek için ter dökmektedir. Bu dökülen ter ve gösterilen sabır için hem okul öğretmenleri hem aileler de yardımcı olmakta aynı stresi ve cefayı göstermektedirler. Öğrenciler TEOG sınavına hazırlık sürecinde okulda ders çalışarak ve çok fazla soru çözerek, bazıları hem okulda hem de takviye kurslarında ek derslerle bunu pekiştirip soru çözerek hazırlanmaktadır.

 

Genel olarak bu sınavdan etkili bir netice alabilmek ve zamanı iyi kullanabilmek için çok fazla kaynaktan çok farklı tipte ve çok sayıda soru çözmek gerekmektedir. Sadece okul kitaplarından yetinilmemeli farklı kaynaklardan da soru çözülmelidir. Bu, öğrenci için TEOG hazırlık aşamasında yarar sağlayacaktır. Soru çözmek kadar, alınan kaynağın da ne kadar etkili ve verimli olduğunun bakılması gereklidir. Çok fazla sayıda örnek soru barındırması ve güncel olması da öğrencinin çalışması açısından yarar sağlayacaktır. Bunun için birkaç test kitabı önerisi vermekte fayda vardır.

 

Fen Bilimleri Merkezi test kitapları

Eksen Yayıncılığın hazırladığı akıllı tahta, bilgisayar ortamlarında da kullanılmak üzere dijital kitap şeklinde örnek soruların anlatımlı çözümünü dinleyebileceğiniz soru bankaları mevcuttur.

 

Biltest Yayıncılık

 

Yeni eğitim öğretim programına uygun olarak kazanım tarama testleri mevcuttur.

 

Karekök Yayınları Soru Bankası

 

Çıkmış sorular açısından daha zengin ve kaliteli soru bankaları bulunmaktadır.

 

Türev Yayınları

 

Dijital ortamlarda çözülebilmeye uygun sorular ve zengin içerikli olması açısından tavsiye edilebilir.

 

Pergel Yayınları Test kitapları

 

Soru bankası, çek kopar testleri ve föylerle zengin sorular ve soru tipleri açısından tavsiye edilebilir.

 

Test kitapları ve teog testleri çözdükçe soru çözme alışkanlığını kazandırır ve hız arttırma açısından yarar sağlar. Tek bir kaynaktan çalışmak yerine tavsiye edilenler veya tavsiye edilenler dışında sevdiğiniz ve yararını gördüğünüz birçok farklı kaynaktan yararlanılırsa çok farklı soru tipi görme açısından kazanım edindirir. Yardımcı kaynak kitapları ne kadar fazla olursa ve bunlar ne kadar sürede iyi ve etkili şekilde çözülürse TEOG sınavında edinilen neticenin iyi olması da o derecede artmaktadır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım