x

Era Koleji Kimin?

Era Koleji Kimin?

 

Era Koleji kimin sorusuna cevap olarak verebileceğimiz cevap; Era Koleji 2014 – 2015 yılında öğretim hayatına başlayan ve Okyanus Holding tarafından kurulan eğitim öğretim kurumudur.

 

Okyanus Holding Hakkında

 

era koleji kimin

 

Okyanus Holding, Orhan Özbey tarafından 1979’da temelleri atılan bir holding şirketidir. Birçok sektörde yer alan Okyanus Holding sürekli olarak sektör ve şirket portföyünü geliştirmeye devam etmektedir. Orhan Özbey; 1959 yılında Van’da dünyaya gelmiştir ve çeşitli derneklerde ya da vakıflarda da kurucu ve yöneticilik yapmaktadır. Özel okul sektörüne Okyanus Koleji ile başlamıştır ancak daha önceki yıllarda eğitim ve öğretime verdiği önemi English Time dil okulunu açarak göstermiştir.

 

Era Koleji Hakkında

 

era koleji kimin

 

Era Koleji, Era Okulları veya Eğitimde Rasyonel Açılım olarak da adlandırılan öğretim kurumunun İstanbul’da ve Bursa’da kampüsleri bulunmaktadır. Oldukça büyük alana yayılan Era Koleji toplamda 11 yerleşkeye sahiptir. Yeni eğitim öğretim sistemine göre devam eden müfredatıyla öğrenci yetiştiren kurum başarılı ve güçlü akademik kadroya da sahiptir.

 

Sadece eğitim öğretim yaparak öğrenci yetiştirmek yerine bireylerin düşünme yeteneklerini geliştirmeyi ve geleneklere saygılı, hayatı sorgulayan öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Era Koleji kimin bunu inovatif eğitim sistemi ile sağlamaktadır. Birçok başarıya da öğrencileri ile birlikte imza atan Era Koleji; sosyal sorumluluklarında bilincinde olan bir eğitim öğretim kurumudur. Bu sosyal sorumluluklar arasında Lösev iş birliği ve kardeş okul projeleri bulunmaktadır.

 

Era Koleji Eğitim Kademeleri

 

 

Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise bulunan Era Koleji’nde lise anadolu ve teknik lise olarakta bölünmektedir. Anaokul programlarında tematik bir eğitim yaklaşımını hedef alan Era Koleji yine inovatif bir sistemi ilke edinmiştir. Araştıran, sorgulayan, çevresine ve diğer bireylere saygılı okul öncesi çocuklar yetiştirmekte ve onları okula hazırlamaktadır. İlkokul ve Ortaokul döneminde de birçok farklı uygulama ile başarılı öğrenciler yetiştirmektedir. Öğrenci yeteneklerini ve sosyal faaliyetlerini önemseyen Era Koleji kimin gözleme, görme ve anlamaya dayalı bir öğrenme metodu geliştirmiştir.

 

Hem Anadolu Lisesi hem de Teknik Lise’de multimedya destekli eğitimi benimseyen Era Koleji birçok projeye öğrencilerini hazırlayarak öğrencilere başarıyı tattırır. Ayrıca yabancı dile önem veren iki lisede dil seviyelerine uygun yabancı dil sunmaktadır. Bu liselerde eğitim öğretim gören öğrenciler ne istediklerini bilerek üniversiteye hazırlanır ve üniversite kapılarını aralar.

 

Era Koleji Bursluluk Sınavı başvurusu yapabilirsiniz.

 

Era Koleji Fiyatları hakkında bilgi alabilir ve ilgilendiğiniz Era Koleji Kampüsünden çocuğunuza özel fiyat almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

 

 

Era Koleji Fiyat

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım