x

Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu

Çözüm Akademi Ortaokulu Çekmeköy

 

Ortaokul dönemi Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu'nda bilişsel gelişimin en önemli olduğu dönemlerden biri olarak kabul edilmektedir. Dil eğitimine büyük bir önem veren Çözüm Koleji beşinci sınıftan itibaren İngilizce dersleri verilmeye başlamaktadır. Gramer ve konuşma dili başta olmak üzere İngilizce eğitimi çeşitli alt başlıklarla öğrencilere öğretilmektedir. Ayrıca lise için gerekli olan akademik sınavlara yoğunlaştırılmış çeşitli programlar eğitime dahil edilmiştir. Kurs ve etütlerle öğrencilerin ders programları desteklenmektedir.

 

Çözüm Akademi Ortaokulu Çekmeköy

 

Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu'nda öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı sürdürebilmesi tecrübeli ve alanında kendini geliştiren öğretmenler hizmet vermektedir. Ayrıca öğretmenler için yardımcı personeller de okulda bulunmaktadır. Öğretmenler klasik ezber sisteminden uzak, öğrencilerin anlama ve kavrama yeteneklerini geliştirecek şekilde bir ders programı uygulamaktadır. Okulun en büyük amaçlarından biri, öğrencilerin aldıkları bilgileri hayat boyu kullanmalarını sağlamaktır. Çözüm Koleji'inde kültür dersleri dışında sanat, spor, müzik ve resim alanlarında da dersler verilmektedir. 

 

TEOG sınavı kapsamında kurs eğitimi de bulunan Çözüm Koleji, öğrencilerin meslek seçimi için kariyer planlama imkanı sunmaktadır ve mesleki yönlendirme yapmaktadır.  Ayrıca ''Farming School'' sistemi ile öğrencilere doğa sevgisi aşılamak okulun ayırt edici özelliklerinden biridir. Konu anlatımı ve test kitapları konusunda öğrencilerin kaynak yetersizliği yaşamaması için Çözüm Akademi'nin yayınları ile derslerin programı zenginleştirilmiştir. 

 

Çözüm Akademi Çekmeköy

 

Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu'nda Kulüpler

 

Dersler dışında öğrencilerin eğitim-öğretim hayatında önemli bir yer kaplayan kulüpler, Çekmeköy Çözüm Koleji'nde öğrencilere geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Teknoloji kulübü, resim kulübü, sanat ve spor kulüpleri başta olmak üzere okulda birçok kulüp bulunmaktadır. Kulüp etkinlikleri dahilince öğrencilerin sosyal becerilerinin geliştirilmesi amacıyla geziler düzenlenmektedir ve çeşitli etkinliklere yer verilmektedir. 

 

Çekmeköy Çözüm Koleji

 

Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu Fiziksel İmkanlar

 

Çekmeköy'de bulunan Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu tek bir binadan oluşmaktadır. Dersliklerde öğrenci sayısı maksimum 20 olarak belirlenmiştir ve sınıfların fiziki imkanları bu rakama göre hazırlanmıştır. Okulda geniş bir kütüphane, bilimsel laboratuvarlar ve ekolojik bir ortam bulunmaktadır. Sınıflar son teknoloji araçlarla desteklenmektedir ve akıllı tahta sistemi her derslikte bulunmaktadır.  Ayrıca öğrenciler için okulun kendi yemekhanesi bulunmaktadır. Kampüsün içinde spor faaliyetleri için kapalı spor salonu ve basketbol sahası bulunmaktadır.

 

Detaylı Bilgi Almak İçin Okul Sayfasını Ziyaret Edip Bilgi Formunu Doldurun

 

Aşağıdaki Görsele Tıklayın

Çözüm Koleji Çekmeköy

 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım