Uğur Okullarını Diğer Kolejlerden Ayıran Özellikler

Uğur Okullarını Diğer Kolejlerden Ayıran Özellikler

 

26 Kasım tarihinde ilk dersini vermiş olan Uğur Dershaneleri 1968’den bu yana özenle ve büyük bir dikkatle öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamaya başladı. Başta sadece Laleli’de olan şubesi gerek büyük başarıları, gerek öğrenciye ilgisiyle Türkiye’nin dört bir yanına şube açtı. Donanımlı öğretmenleri ve hiç bozmadığı çizgisiyle sürekli adından bahsettiren Uğur Dershaneleri yeni dönemde Uğur Okulları’nı açarak artık daha küçük olan öğrencilerine de bu kaçınılmaz başarıyı yakalama fırsatı sağladı.

 

Uğur Dershaneleri vizyonunu olduğundan daha çok genişleterek kurucusu Enver Yücel’in kendini eğitime ve bilginin aktarılmasına adamasıyla sadece Türkiye’de değil birçok ülkede de adını duyurdu. İşte Uğur Okulları’nı diğer kolejlerden ayıran en önemli özelliklerinden biri budur.

 

 

Çünkü Uğur Okulları amacını öğrenciden maddi kar gütmek yerine tamamıyla doğru bilginin aktarılması üzerine kurulmuştur. Alanlarındaki en başarılı, öğrenciyle iletişimi en doğru ve güçlü öğretmenleri bünyesinde barındırır. Aynı zamanda sınav stresi, kişisel problemler, maddi destek, başarılı olduğu alana olan eğilimini saptayamayan öğrenciler için gereken rehberlik servisini alanında uzman öğretmenlerle birlikte sağlamaktadır. Öğrenci sayısının az olduğu derslikler, öğrenmeyi kolaylaştırıp öğrenci verimini arttıran metodlar ve gerekli olan teknolojik materyaller kullanarak öğrenci başarısını desteklemekte olan bu okul; ailelerin çocuklarının gelecekleri için en çok güvendikleri okul olarak ilk sırada yer alıyor. Aynı zamanda ailelerin çocuklarının sağlığı konusunda en tereddüt ettikleri konu olan lavabo hijyeni, kantin hijyeni ve kantinde öğrencilerin tükettikleri her türlü yiyecek ve içecekler için kaliteli malzeme kullanması ile de okul övgülerinin hakkını vermiştir.

 

 

Aynı zamanda da öğrencilerine en iyi uzman öğretmenlerle hazırladıkları güncel kaynak kitaplarla öğrendiklerini pekiştirip, kendilerini en verimli şekilde sınayarak başarıya adım adım daha da yaklaşmaları kaçınılmaz hale gelmiştir. Uğur okulları bu sayede öğrencilerin sınava hazırlanmanın son günlerde ezber yapmak yerine, geniş bir zamana yayarak sindirerek öğrenmek olduğunu anlamalarını sağlamıştır. Böylelikle bir çok öğrenciden ve aileden geçer not alan Uğur Okulları; amacı başarı olan birçok öğrenci için en iyi özel okul seçeneklerinden biri olmayı hak etmiştir.

 

- Uğur Okulları Fiyat

- Uğur Okulları Bursluluk Sınavı

- Uğur Okulları Kampüsleri

 

Anahtar Kelimeler
Uğur Dershaneleri Uğur Okulları