x

Uğur Okulları 2017 yılında yeni kampüsler açıyor.

Uğur Okulları Yeni Kampüsler Açıyor

 

Uğur Okulları 2016-2017 döneminde 12 yeni kampüsle toplam 93 lise ve 11 ortaokul toplam 36.000 öğrencisiyle eğitim öğretime başlamıştı. 2017-2018 eğitim yılı için ise yeni kampüsler açarak büyümeye devam ediyor.

 

2017 Eylül'de eğitim öğretime başlayacak yeni kampüsler arasında Uğur Okulları Ataşehir, Uğur Okulları Tuzla, Uğur Okulları Halkalı, Uğur Okulları İzmir Karşıyaka, Uğur Okulları Ankara Batıkent bulunuyor.

 

Uğur Okulları Ankara Batıkent

 

Uğur Okulları Ataşehir

 

Uğur Okulları Halkalı

 

 

Uğur Okulları Ataşehir'de Ortaokul ve Lise seviyelerinde, Uğur Okulları Tuzla'da Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyelerinde, Uğur Okulları Halkalı'da Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyelerinde, Uğur Okulları İzmir Karşıyaka'da Ortaokul ve Lise seviyelerinde, Uğur Okulları Ankara Batıkent kampüsünde ise Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyelerinde eğitim verilecektir. 

 

Uğur Okulları'nın 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde hizmete giren kampüsleri ise ; Uğur okulları Kartal, Uğur Okulları Antalya Konyaaltı, Uğur Okulları Antalya Muratpaşa ve Uğur Okulları Ünye Fatsa kampüsleri bulunuyordu. 

 

Uğur Okulları eğitim ücretleri, eğitim felsefesi, kampüsler ve okula kabul sınavları (bursluluk sınavları) hakkında bilgi almak için ilgili kampüsün sayfasındaki iletişim formunu doldurabilirsiniz. 

 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım